Verzorging

4 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

4 producten

producten per pagina

Verzorging

Extensions hebben goede verzorging nodig om mooi en natuurlijk te blijven ogen. Door extensions goed te verzorgen, zien ze er beter uit en gaan ze bovendien langer mee. Total Hair Service verkoopt alle verzorgingsproducten om extensions en haarverlening te behandelen en te verzorgen, zodat uw klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun lange en/of volle bos haar.

In ons assortiment verzorgingsproducten vindt u diverse producten die hairextensions langer mooi houden en bovendien voorzien van een mooie glans. Zo kunt u onder andere bij Total Hair Service terecht voor de aanschaf van fijne en verzorgende shampoo, maar ook voor het aanschaffen van shine spray voor extensions, fiber spray of een voedend haarmasker. En wilt u alle verzorgingsproducten tegelijkertijd aan kunnen schaffen, zodat u meteen alles in huis heeft voor een goede verzorging van extensions? Dan kunt u de complete hair-kit met verzorgingsproducten aanschaffen.

Total Hair Service: verzorgingsproducten van de beste kwaliteit

Total Hair Service hecht veel waarde aan kwaliteit en biedt daarom alleen de beste verzorgingsproducten van de beste merken aan, zoals Balmain. Het gaat om haarproducten en verzorgingsproducten van de beste kwaliteit, voor optimale verzorging voor haarverlening en hairextensions. Behandelt u het haar met voedende producten van gerenommeerde merken, dan profiteren u en uw klanten van een optimaal en langdurig resultaat.

Bekijk ons assortiment verzorgingsproducten voor hairextensions en schaf de items aan die u nodig heeft om het haar van uw klanten optimaal te kunnen behandelen en verzorgen.