Tondeuses

53 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

53 producten

producten per pagina

Wat is het verschil tussen een tondeuse en een trimmer?

Het verschil tussen een tondeuse en trimmer zit in de toepassing. U gebruikt een trimmer voor gedetailleerd werk en de tondeuse voor het grotere werk. Simpel gezegd: Randjes bijwerken versus grote stukken haar afscheren.

Dit alles komt omdat bij een trimmer de vertanding dichter bij elkaar staan, de kop een stuk smaller is, het apparaat kleiner is en vaak fijner in de hand ligt.

We raden af om grote lokken haar te scheren met een haartrimmer. Trimmers zijn namelijk een stuk minder krachtig dan tondeuses. Daarnaast kan een trimmer ook het lange haar niet goed verwerken en bestaat de kans dat de trimmer aan het haar gaat trekken. Het voelt niet fijn voor uw klant en gaat ten koste van de levensduur van uw haartrimmer.

De juiste tondeuse voor de kapper?

Total Hair heeft een groot aantal tondeuses van grote kappersmerken als Wahl en Moser in het assortiment. De tondeuses van Total Hair zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder de populaire snoer- of draadloze tondeuses. Deze zogeheten cordless tondeuses hebben geen snoer nodig om stroom te krijgen, maar worden opgeladen met een accu. Omdat deze tondeuses extra gebruiksvriendelijk zijn, worden deze apparaten veel verkocht aan professionele salons, kappers en barbieren in het gehele land.

Afhankelijk van de haarlengte van uw klant, kunt u met verschillende lengtes werken. De snijhoogtes van onze tondeuses variëren doorgaans van 2 tot 15 millimeter, wat betekent dat u de tondeuses voor verschillende kapsels kunt gebruiken. Of uw klant nu een extreem kort kapsel heeft, een blockhead kapsel wil of enkel de nek bij wil laten trimmen: bij ons vindt u de juiste tondeuses. En omdat onze tondeuses in diverse prijsklassen worden aangeboden, vindt u altijd wel een tondeuse dat binnen uw budget valt.

Trimmers voor een complete behandeling?

Ook vindt u in ons aanbod verschillende soorten trimmers, die u kunt gebruiken voor het trimmen of millimeteren van het haar. Ook kunt u deze apparaten gebruiken voor het bijwerken en verzorgen van baarden, zodat u uw klanten een complete behandeling kunt geven in uw salon. Niet alleen het kapsel, maar ook de baard van uw klant kan bijgewerkt worden, als u hier de juiste trimmer voor in huis heeft.

Over Total Hair

Wij leveren in heel Nederland en hebben een snelle levertijd. Heeft u vragen aan ons? Wij horen het graag! Neem gerust even contact met ons op.