Tondeuses

66 producten

producten per pagina
Filteren

66 producten

producten per pagina

Tondeuses

Total Hair Service heeft een groot aantal tondeuses van grote kappersmerken als Wahl en Moser in het assortiment. De tondeuses van Total Hair Service zijn verkrijgbaar in diverse varianten, waaronder de populaire snoer- of draadloze tondeuses. Deze zogeheten cordless tondeuses hebben geen snoer nodig om stroom te krijgen, maar worden opgeladen met een accu. Omdat deze tondeuses extra gebruiksvriendelijk zijn, worden deze apparaten veel verkocht aan professionele salons in het gehele land.

Afhankelijk van de haarlengte van uw klant, kunt u met verschillende lengtes werken. De snijhoogtes van onze tondeuses variëren doorgaans van 2 tot 15 millimeter, wat betekent dat u de tondeuses voor verschillende kapsels kunt gebruiken. Of uw klant nu een extreem kort kapsel heeft, een blockhead kapsel wil of enkel de nek bij wil laten trimmen: bij ons vindt u de juiste tondeuses voor uw klus. En omdat onze tondeuses in diverse prijsklassen worden aangeboden, vindt u altijd wel een product dat binnen uw budget valt.

De trimmers van Total Hair Service: voor een complete behandeling

Daarnaast vindt u in ons aanbod ook verschillende soorten trimmers, die u kunt gebruiken voor het trimmen of millimeteren van het haar. Ook kunt u deze apparaten gebruiken voor het bijwerken en verzorgen van baarden, zodat u uw klanten een complete behandeling kunt geven in uw salon. Niet alleen het kapsel, maar ook de baard van uw klant kan bijgewerkt worden als u hier de juiste trimmer voor in huis heeft.