Kids

7 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

7 producten

producten per pagina

Kinderproducten kapper

Sommige kinderen zien het bezoeken van de kapper als een leuk uitje, terwijl andere kinderen het verschrikkelijk vinden om naar de kapper te gaan. Om het bezoeken aan uw salon ook voor deze kinderen tot een leuke ervaring te maken, heeft u de juiste kappersproducten voor kinderen nodig. Het gaat hierbij om kappersproducten en kappersmaterialen voor kinderen, ofwel producten die speciaal ontworpen en ontwikkeld zijn voor de jongere bezoekers van uw zaak.

Total Hair Service heeft verschillende vrolijke producten voor kinderen in het assortiment. Denk hierbij aan een föhn van PR Duck, een leuke kinderkapmantel van het merk Sibel met Disneyprint of een kinderkapmantel met stoere jungleprint voor de stoere jongens in uw kapsalon. Daarnaast verkopen wij diverse producten om het haar van jonge kinderen leuk en speels te stylen, zoals kleurgel of kleurspray. Kinderen vinden het vaak leuk om met leuke kleurtjes in het haar naar huis te gaan, wat betekent dat deze producten zeker een must zijn in uw kapsalon.

De beste kinderzitjes voor jonge bezoekers van uw kapsalon

Om het haar van een kind goed te kunnen knippen, moet hij of zij altijd goed zitten. U kunt de jongste bezoekers van uw kapsalon op de juiste manier in een stoel zetten door gebruik te maken van een kinderzitje of een speciaal kinderkussen. Met deze hulpmiddelen wordt het eindresultaat niet alleen mooier, maar zorgt u er ook voor dat u minder hoeft te bukken. Dit betekent dat u een verantwoorde werkhouding aanneemt, om vervelende rug- en nekklachten te voorkomen.