Fohns

32 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

32 producten

producten per pagina
Pagina

Op zoek naar een professionele föhn?

Als kapper moet u vaak het haar de klant föhnen na een behandeling. Omdat een föhn veel gebruikt wordt, is het belangrijk om te kiezen voor een professionele föhn, waardoor u de klant optimaal kunt benutten. Daarnaast is het belangrijk om de juiste investering te doen, waardoor u op langer termijn voordeliger uit bent met de professionele föhn.

Waarvoor heeft u een haarföhn nodig?

Een föhn is een musthave voor iedere kapper of barbier. Een föhn wordt vaak na het behandelen van het haar gebruikt en wel voor twee doeleinden. Ten eerste wordt de föhnt ingezet om het haar te drogen, zodat u na het föhnen van het haar met een volledig droog kapsel aan de slag kunt. Daarnaast wordt het apparaat ingezet voor het aanbrengen van model in het haar, simpelweg door de lokken een bepaalde richting in te blazen. Door een föhn te gebruiken voor u echt model gaat aanbrengen in het haar, gaat het stylen van het kapsel veel gemakkelijker en sneller. 

Wat soorten föhns worden aangeboden?

Total Hair biedt verschillende soorten haarföhns aan. Alle föhns die u in ons assortiment vindt, zijn ontworpen en ontwikkeld door grote en professionele kappersmerken zoals Babyliss, Comair, Efalock en CHI. Deze merken hebben al jaren ervaring in het vak en weten precies aan welke eisen een goede föhn moet voldoen, wat betekent dat zij u de beste kwaliteit kunnen bieden. En omdat u zeker het verschil merkt en ziet als u een kwalitatief hoogwaardige haardroger gebruikt, raden wij u aan altijd te investeren in de beste föhn voor uw zaak. Hier heeft u op langer termijn veel voordeel aan.

Wat is de juiste föhn voor de kapper?

In ons assortiment komt u haardrogers met keramische technologie en met ionische technologie tegen. Ook vindt u verschillende blaasmonden voor uw föhn, zodat u de blaasmonden van het apparaat kunt verwisselen op basis van het type kapsel dat u wil maken. Afhankelijk van uw persoonlijke eisen aan de föhn die u in uw salon wilt gebruiken en de blaasmonden die u nodig heeft, vindt u bij Total Hair de beste föhn en accessoires, speciaal voor de kapper of de barbier.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper of barbier altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u verder!