Fohns

41 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren

41 producten

producten per pagina
Pagina

Föhns

Een föhn wordt altijd na het behandelen van het haar gebruikt en wel voor twee doeleinden. Ten eerste wordt het apparaat ingezet om het haar te drogen, zodat u na het föhnen van het haar met een volledig droog kapsel aan de slag kunt. Daarnaast wordt het apparaat ingezet voor het aanbrengen van model in het haar, simpelweg door de lokken een bepaalde richting in te blazen. Door een föhn te gebruiken voor u echt model gaat aanbrengen in het haar, gaat het stylen van het kapsel veel gemakkelijker en sneller.

Total Hair Service biedt verschillende soorten haarföhns aan. Alle föhns die u in ons assortiment vindt, zijn ontworpen en ontwikkeld door grote en professionele kappersmerken zoals Babyliss, Comair, Efalock en CHI. Deze merken hebben al jaren ervaring in het vak en weten precies aan welke eisen een goede föhn moet voldoen, wat betekent dat zij u de beste kwaliteit kunnen bieden. En omdat u zeker het verschil merkt en ziet als u een kwalitatief hoogwaardige haardroger gebruikt, raden wij u aan altijd te investeren in de beste föhn voor uw zaak.

Total Hair Service: voor al uw föhns en haardrogeraccessoires

In ons assortiment komt u haardrogers met keramische technologie en met ionische technologie tegen. Ook vindt u diverse blaasmonden voor uw föhn, zodat u de blaasmonden van het apparaat kunt verwisselen op basis van het type kapsel dat u wil maken. Afhankelijk van uw persoonlijke eisen aan deföhn die u in uw salon wil gebruiken en de blaasmonden die u nodig heeft, zoekt u bij Total Hair Service de beste föhn en accessoires voor uw zaak.