Folies

46 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

46 producten

producten per pagina
Pagina

Kappersfolie

De folietechniek is een populaire techniek in de kappersbranche. Door folie te gebruiken, kunt u eenvoudig en nauwkeurig haarverf aanbrengen op zelfs de kleinste en dunste plukjes haar. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren in één keer aan te brengen als u folie gebruikt, waarbij u alle haarkleuren heel dicht bij de aanzet van de haarlokken aan kunt brengen. Door de kleur dicht bij de aanzet aan te brengen, is uitgroei minder snel zichtbaar en geniet uw klant langer van een prachtig gekleurd kapsel.

Omdat zo veel professionele kappers dagelijks gebruik maken van de zogeheten folietechniek, biedt Total Hair Service een groot assortiment van verschillende soorten folie aan. Bekijk ons grote aanbod van verschillende soorten folie, bepaal met welke kappersfolie u het liefst werkt in uw salon en bestel een grote hoeveelheid folie. Door een grote hoeveelheid kappersfolie aan te schaffen, weet u zeker dat u voldoende folie in uw salon heeft om uw klanten optimaal te bedienen. Om folie netjes op te bergen of op te hangen en het bovendien gemakkelijk af te kunnen scheuren, bieden wij ook een handige foliehouder aan.

Total Hair Services: folie van de beste kappersmerken

Alle kapperfolies die u in ons assortiment vindt, zijn van professionele kappersmerken als Sibel, CHI, Comair en Efalock. Door folie van een professioneel kappersmerk aan te schaffen, weet u zeker dat u goede kwaliteit in huis haalt. Dit betekent niet alleen dat u betere ondersteuning krijgt tijdens het werken, maar ook dat het eindresultaat mooier zal zijn.