Stijltangen

18 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

18 producten

producten per pagina
Pagina

Welke stijltang is geschikt voor de kapper?

Wanneer u het haar perfect en prachtig wilt stijlen is een goede professionele stijltang een musthave. Met een goede stijltang kunt u zowel steil haar als krullend haar maken. Bij Total Hair kunt u een ruim assortiment van de beste professionele kappers stijltangen verwachten, zoals de professionele merken CHI, Sibel en Babyliss. Bij het gebruik van een stijltang adviseren wij het gebruik van een hitte beschermend product.

Waarom kiezen voor een keramische stijltang?

Keramische stijltangen geven een constante en gelijkmatige infrarode warmte af. De keramische platen voorkomt uitdroging van het haar en vervaging van gekleurd haar. Bovendien zijn stijltangen met keramische platen voorzien van negatieve ionen, die de haarschubben laten sluiten. Hierdoor kan statisch en pluizend haar eenvoudig in model worden gebracht. Daarnaast zorgt een keramische stijltang voor meer glans. Grote en normale stijltangen met brede keramische platen zijn perfect wanneer u dik, krullend, lang haar wilt stylen. Ook zijn deze brede stijltangen geschikt voor kroeshaar.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!