CHI G2 Ceramic & Titanium Infused Hairstyling Iron

Specificaties
Meer informatie
Merk CHI
Cataloguscode CHI1015
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Snoerlengte 3 meter
Breedte platen 25mm
Temperatuur 220 graden
Opwarmtijd 40 seconden
Gebruik Om het haar te stijlen of te krullen.
Gebruikswijze
 1. Doe de stijltang aan.
 2. Breng eerst een hittebeschermend product van CHI aan op het haar en verdeel het in plukken.
 3. Stel de stijltang in op de juiste temperatuur.
  - Fijn haar (groen)
  - Normaal en gekruld haar (blauw)
  - Stug en weerbarstig haar (rood)
 4. Voor stijl haar:
  Zet de stijltang bij de haaraanzet en beweeg de stijltang langzaam naar beneden. Herhaal de handeling voor elke pluk tot het hele kapsel stijl is.
 5. Voor krullend haar:
  Draai de krultang één keer om een pluk haar en beweeg naar beneden. Herhaal de handeling voor elke pluk tot het hele kapsel krullend of golvend is.

 

 

 • Platen zijn een mix van keramiek en titanium

 • Temperatuur kan van 80°C tot 220°C

 • Aantal standen: 27 Standen

 • Voltage is 110 – 240 Volt

 • Dual Voltage en Instant Heat

 • Schakelt automatisch uit

Waarom de CHI Stijltang G2 Ceramic & Titanium?

Als je op zoek bent naar een professionele en geavanceerde stijltang voor alle haartypen, dan is deze stijltang van het vertrouwde merk CHI een perfecte keuze! Met drie verschillende, vooraf ingestelde temperatuurinstellingen is de CHI Stijltang G2 Ceramic & Titanium geschikt voor alle haartypen, zonder het haar te beschadigen

Deze professionele stijltang met keramische platen voorzien van titanium, heeft een gestroomlijnd en lichtgewicht design om het haar glanzender en gladder te maken. De drie opties voor temperatuurselectie bieden voor alle haartypen de juiste instelling. De stijltang verwarmt tot 220°C, waardoor zelfs het meest stugge haar eenvoudig te stylen is. Daarnaast zorgt het lichtgewicht design ervoor dat de stijltang gemakkelijk in gebruik is.

Hoe gebruik je de CHI Stijltang G2 Ceramic & Titanium?

Breng eerst een hitte beschermend product van CHI aan op het haar en verdeel het in plukken. Stel de stijltang in op de juiste temperatuur. 
 1. Fijn haar (groen)
 2. Normaal en gekruld haar (blauw) 
 3. Stug en weerbarstig haar (rood)
Zet de stijltang bij de haaraanzet en beweeg de stijltang langzaam naar beneden. Herhaal de handeling tot het hele kapsel stijl is.

Wat is het resultaat van de CHI stijltang?

Maak prachtig stijl, krullend of golvend haar met de CHI G2 stijltang. Door de verschillende temperaturen kun je het voor alle haartypen gebruiken en is het een heel handig product voor elke kapper!

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden we regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: 

Ook interessant voor jou