Uitbreidingen
Extensions Accessoires
Verzorging
Double Hair
Haarverlengen Wax / Click
Klemmen / Clips / Volume
Haarbanden
Overige

Ben je opzoek naar professionele haarextensions?

Door hairextensions aan te brengen, kun je jouw klanten iedere gewenste coupe geven. Of jouw klant nu een mooie bos met lang en gezond haar wil, het liefst zo veel mogelijk volume aanbrengt in het haar of met een mooi gestylde coupe de salon wil verlaten: met extensions is alles mogelijk. Extensions worden gebruikt om het bestaande haar in korte tijd te verlengen en/of veel volume aan te brengen. Door deze producten te gebruiken, kun je jouw klant een complete make-over geven en dit zonder dat je hier uren mee bezig bent.

Ook kun je bij ons terecht voor leuke en praktische accessoires voor klanten die extensions gebruiken en klemmen en clips met haarstukken, zodat je het haar nog gemakkelijker langer kunt maken en meer volume kunt geven. Van steil haar tot krullen, van blond haar tot zwart haar en van korte extensions tot lange extensions: in ons grote assortiment vind je voor ieder type haar de juiste extensions en bijbehorende producten.

Haarverlenging en meer volume in een handomdraai

Total Hair heeft alles op het gebied van hairextension en haarverlenging. In ons assortiment vind je niet alleen wax/click extensions en Double Hair, maar ook verschillende soorten verzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en haarmaskers die speciaal voor mensen met extensions ontwikkeld zijn.

Alleen hoogwaardige producten voor de kapper

Total Hair biedt uitsluitend hoogwaardige producten van professionele kappersmerken aan. Op deze manier kunnen wij jou de beste kwaliteit garanderen, zodat je jouw klanten altijd de beste kwaliteit kunt garanderen. De haarstrengen die Total Hair aanbiedt zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat de haarstrengen en natuurlijk uitzien, intensieve en duurzame kleuren hebben en bovendien voor langere tijd mee kunnen gaan. Schaf je jouw extensions en bijbehorende accessoires in onze shop aan, dan weet je zeker dat jouw klanten een behandeling met de beste producten krijgen in jouw salon.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.