Uitbreidingen
Extensions Accessoires
Verzorging
Double Hair
Haarverlengen Wax / Click
Klemmen / Clips / Volume

Bent u opzoek naar professionele haarextensions?

Door hairextensions aan te brengen, kunt u uw klanten iedere gewenste coupe geven. Of uw klant nu een mooie bos met lang en gezond haar wil, het liefst zo veel mogelijk volume aanbrengt in het haar of met een mooi gestylde coupe de salon wil verlaten: met extensions is alles mogelijk. Extensions worden gebruikt om het bestaande haar in korte tijd te verlengen en/of veel volume aan te brengen. Door deze producten te gebruiken, kunt u uw klant een complete make-over geven en dit zonder dat u hier uren mee bezig bent.

Ook kunt u bij ons terecht voor leuke en praktische accessoires voor klanten die extensions gebruiken en klemmen en clips met haarstukken, zodat u het haar nog gemakkelijker langer kunt maken en meer volume kunt geven. Van steil haar tot krullen, van blond haar tot zwart haar en van korte extensions tot lange extensions: in ons grote assortiment vindt u voor ieder type haar de juiste extensions en bijbehorende producten.

Haarverlenging en meer volume in een handomdraai

Total Hair heeft alles op het gebied van hairextension en haarverlenging. In ons assortiment vindt u niet alleen wax/click extensions en Double Hair, maar ook verschillende soorten verzorgingsproducten zoals shampoos, conditioners en haarmaskers die speciaal voor mensen met extensions ontwikkeld zijn.

Alleen hoogwaardige producten voor de kapper

Total Hair biedt uitsluitend hoogwaardige producten van professionele kappersmerken aan. Op deze manier kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen, zodat u uw klanten altijd de beste kwaliteit kunt garanderen. De haarstrengen die Total Hair aanbiedt zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat de haarstrengen en natuurlijk uitzien, intensieve en duurzame kleuren hebben en bovendien voor langere tijd mee kunnen gaan. Schaft u uw extensions en bijbehorende accessoires in onze shop aan, dan weet u zeker dat uw klanten een behandeling met de beste producten krijgen in uw salon.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!