Elastiekjes / Donuts

24 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

24 producten

producten per pagina
Pagina

Haar elastiekjes / donuts

Om haar op te kunnen steken, heeft u bijna altijd haar elastiekjes nodig. Van een eenvoudige paardenstaart tot een kapsel dat echt op de rode loper thuis hoort: u kunt het allemaal maken als u de juiste elastiekjes gebruikt. Total Hair Service biedt verschillende soorten elastieken aan, zodat u altijd de juiste hulpmiddelen in huis heeft voor het unieke kapsel dat u wil creëren. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van standaard haar elastieken van hoge kwaliteit, maar ook voor de zogeheten invisibobbles. Dit zijn speciale elastiekjes die geen afdruk achterlaten in het haar, maar wel goed blijven zitten.

Maak de mooiste kapsels met de donuts van Total Hair Service

Naast standaard elastiekjes, heeft Total Hair Service ook donuts in het aanbod. Dit zijn dikkere haar elastieken die u niet om het haar heen doet, maar onder het haar aanbrengt. Met een donut kunt u het haar van uw klant geweldig opsteken, waarbij er een volle en opvallende knot ontstaat. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren, zodat u donuts kunt gebruiken voor iedere klant in uw salon.

Zowel de elastiekjes als de donuts in het aanbod van Total Hair Service zijn van hoge kwaliteit. De elastiekjes zullen niet breken of uitlubberen en blijven goed in het haar zitten, terwijl de donuts hun oorspronkelijke vorm voor lange tijd zullen behouden. Wij begrijpen dat u enkel wil investeren in de beste producten voor uw kapsalon en daarom bieden wij enkel de beste kwaliteit vakartikelen aan.