Interieur
Kappersfietsen
Kaptafels
Wasunits / Wasbakken
Kinderzitjes / Stoelen
Werkwagens / Verfwagens
Accessoires

Heeft u kappersinterieur nodig?

Dan bent u bij Total Hair aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1992 een vertrouwd adres en zijn er alleen voor de kapper of de barbier.

Om uw professionele kapperszaak in te richten, heeft u meubelstukken nodig. Denk hierbij aan wasbakken en wasunits, maar ook aan kappersstoelen, kappersfietsen, kaptafels, kinderstoelen, kinderzitjes, balies, toonbanken en verf wagens.

Alles wat u nodig heeft om uw kapperszaak van A tot Z in te richten met de beste meubelstukken, vindt u in het assortiment van Total Hair. Denk hierbij niet alleen aan grote meubelstukken, maar ook aan kleinere accessoires voor uw professionele kapper of barbier.

Professionele kappersbenodigdheden

Total Hair weet hoe belangrijk het is om met de juiste kappers meubelstukken en kappersbenodigdheden te werken in uw salon. Om ervoor te zorgen dat u de beste meubelstukken en kappersbenodigdheden kunt gebruiken tijdens het werken, bieden wij de beste vakartikelen voor de professionele kapsalon aan. Deze kappersbenodigdheden ondersteunen u niet alleen optimaal tijdens het werken, maar zien er bovendien op en top stijlvol uit. Op deze manier profiteert u niet alleen van praktische ondersteuning tijdens het uitvoeren van uw behandelingen, maar ziet uw salon er bovendien aantrekkelijk en professioneel uit.

Total Hair heeft een groot assortiment kappersbenodigdheden van gerenommeerde merken als Alteq, Comair en BeautyStar. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van meubels en materialen, die een verantwoorde en gezonde werkhouding stimuleren, zodat u prettig kunt werken in uw salon. Schaft u de meubels en materialen van Total Hair aan, dan weet u zeker dat u in een gezonde werkomgeving werkt en dat u nooit klachten gaat krijgen door de meubels en materialen die u in uw salon gebruikt.

De beste kwaliteit kappersinterieur nodig?

Alle producten van Total Hair zijn van hoge kwaliteit. Door de beste kwaliteit te bieden, zien onze meubels en materialen er professioneler en aantrekkelijker uit. Daar komt nog bij dat de producten langer meegaan, zodat u zo lang mogelijk kunt profiteren van de investering in nieuwe meubelstukken en materialen voor uw salon. Bekijk ons grote assortiment kappersbenodigdheden en zoek de items die u nodig heeft voor het interieur van uw kapperszaak.

Over Total Hair

Wij leveren in heel Nederland en hebben een snelle levertijd. Heeft u vragen aan ons? Wij horen het graag! Neem gerust even contact met ons op.