Interieur
Kappersfietsen
Kaptafels
Wasunits / Wasbakken
Kinderzitjes / Stoelen
Werkwagens / Verfwagens
Accessoires

Kappers interieur

Om uw professionele kapperszaak in te richten, heeft u meubelstukken nodig. Denk hierbij aan wasbakken en wasunits, maar ook aan kappersstoelen, kaptafels, kinderstoelen, kinderzitjes, balies, toonbanken en verfwagens. Alles wat u nodig heeft om uw kapperszaak van A tot Z in te richten met de beste meubelstukken, vindt u in het assortiment van Total Hair Service. Denk hierbij niet alleen aan grote meubelstukken, maar ook aan kleinere accessoires voor uw professionele kapperszaak.

Professionele kappersbenodigdheden voor een stijlvolle salon

Total Hair Service weet hoe belangrijk het is om met de juistekappersmeubelstukken en kappersbenodigdheden te werken in uw salon. Om ervoor te zorgen dat u de beste meubelstukken en kappersbenodigdheden kunt gebruiken tijdens het werken, bieden wij de beste vakartikelen voor uw professionele kapsalon aan. Deze kappersbenodigdheden ondersteunen u niet alleen optimaal tijdens het werken, maar zien er bovendien op en top stijlvol uit. Op deze manier profiteert u niet alleen van praktische ondersteuning tijdens het uitvoeren van uw behandelingen, maar ziet uw salon er bovendien aantrekkelijk en professioneel uit.

Total Hair Service heeft een groot assortiment kappersbenodigdheden van gerenommeerde merken als Alteq, Comair en BeautyStar. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van meubels en materialen die een verantwoorde en gezonde werkhouding stimuleren, zodat u prettig kunt werken in uw salon. Schaft u de meubels en materialen van Total Hair Service aan, dan weet u zeker dat u in een gezonde werkomgeving werkt en dat u nooit klachten zult krijgen door de meubels en materialen die u in uw salon gebruikt.

Alle producten van Total Hair Service zijn van optimale kwaliteit. Door de beste kwaliteit te bieden, zien onze meubels en materialen er professioneler en aantrekkelijker uit. Daar komt nog bij dat de producten langer mee gaan, zodat u zo lang mogelijk kunt profiteren van uw investering in nieuwe meubelstukken en materialen voor uw salon. Bekijk ons grote assortiment kappersbenodigdheden en zoek de items die u nodig heeft voor het interieur van uw kapperszaak.