Interieur
Kappersfietsen
Werkwagens / Verfwagens
Mobiele Wasbakken
Kinderzitjes
Accessoires

Heeft u kappersinterieur nodig?

Dan ben je bij Total Hair aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1992 een vertrouwd adres en zijn er alleen voor de kapper of de barbier.

Om jouw professionele kapperszaak in te richten, heb je ook meubelstukken nodig. Denk hierbij aan wasbakken en wasunits, maar ook aan kappersstoelen, kappersfietsen, kaptafels, kinderstoelen, kinderzitjes, balies, toonbanken en verf wagens.

Alles wat je nodig heb om jouw kapperszaak van A tot Z in te richten met de beste meubelstukken, vind je in het assortiment van Total Hair. Denk hierbij niet alleen aan grote meubelstukken, maar ook aan kleinere accessoires voor jouw professionele kapper of barbier.

Professionele kappersbenodigdheden

Total Hair weet hoe belangrijk het is om met de juiste kappers meubelstukken en kappersbenodigdheden te werken in jouw salon. Om ervoor te zorgen dat je de beste meubelstukken en kappersbenodigdheden kunt gebruiken tijdens het werken, bieden wij de beste vakartikelen voor de professionele kapsalon aan. Deze kappersbenodigdheden ondersteunen je niet alleen optimaal tijdens het werken, maar zien er bovendien op en top stijlvol uit. Op deze manier profiteert je niet alleen van praktische ondersteuning tijdens het uitvoeren van jouw behandelingen, maar ziet jouw salon er bovendien aantrekkelijk en professioneel uit.

Total Hair heeft een groot assortiment kappersbenodigdheden van gerenommeerde merken als Alteq, Comair en BeautyStar. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van meubels en materialen, die een verantwoorde en gezonde werkhouding stimuleren, zodat je prettig kunt werken in jouw salon. Schaf je de meubels en materialen van Total Hair aan, dan weet je zeker dat je in een gezonde werkomgeving werkt en dat je nooit klachten gaat krijgen door de meubels en materialen die jij in jouw salon gebruikt.

De beste kwaliteit kappersinterieur nodig?

Alle producten van Total Hair zijn van hoge kwaliteit. Door de beste kwaliteit te bieden, zien onze meubels en materialen er professioneler en aantrekkelijker uit. Daar komt nog bij dat de producten langer meegaan, zodat je zo lang mogelijk kunt profiteren van de investering in nieuwe meubelstukken en materialen voor uw salon. Bekijk ons grote assortiment kappersbenodigdheden en zoek de items die u nodig heeft voor het interieur van uw kapperszaak.

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste kappersproducten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.