Accessoires

27 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Merk

27 producten

producten per pagina
Pagina

Kappersaccessoires

Naast grotere meubelstukken als wasbakken, kappersstoelen en kinderstoelen, vindt u in iedere professionele kapsalon ook enkele kleinere accessoires. Om u als professionele kapper optimaal te kunnen bedienen, biedt Total Hair Service ook de kleinere accessoires voor uw kapsalon aan. In het assortiment van onze online shop vindt u niet alleen de grotere meubelstukken en materialen voor uw salon, maar ook alle accessoires die u nodig heeft bij het behandelen van uw klanten.

De kappersaccessoires van Total Hair Service

Kappersgroothandel Total Hair Service biedt werkelijk alle accessoires aan die u in uw salon kunt gebruiken. Denk hierbij aan stijlvolle föhnhouders, maar ook aan opklapbare voetsteunen om uw klanten extra comfort te bieden, handspiegels in diverse kleuren, soorten en maten en handdouches. En zoekt u handige kastjes om uw vele accessoires in de kapsalon stijlvol in op te bergen? Dan bent u bij Total Hair Service ook aan het juiste adres, want ook dit soort kappersaccessoires vindt u in het assortiment van onze online shop.

De accessoires die u bij Total Hair Service aan kunt schaffen, zijn altijd van gerenommeerde en professionele kappersmerken. Deze merken produceren niet alleen de meest stijlvolle en gebruiksvriendelijke producten, maar zijn bovendien gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten met een lange levensduur. Investeert u in een accessoire van Total Hair Service, dan weet u zeker dat u vele jaren plezier heeft van deze investering.