Overige

14 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

14 producten

producten per pagina

Wat verkoopt Total Hair nog meer?

Niet alleen voor complete apparaten, maar ook voor kapper accessoires en onderhoudsmaterialen van professionele kappers apparaten bent u hier aan het juiste adres. Total Hair biedt niet alleen gloednieuwe apparaten aan voor uw salon, maar heeft ook praktische accessoires en producten om uw huidige apparaten mee te onderhouden. Denk hierbij aan opzetkammen en snijkoppen voor uw tondeuse, maar ook aan olie om uw kapper apparaten weer soepel te laten bewegen.

In het assortiment accessoires en onderhoudsmaterialen van Total Hair vindt u onder andere Wahl hairclipper oil, opzetkammen, Wahl olie en Wella snijkoppen.

Hoe behoudt u de levensduur van kapper apparatuur?

Om lang te kunnen profiteren van professioneel kapper apparatuur, is het belangrijk dat u het product goed onderhoudt. Daarom biedt Total Hair verschillende onderhoudsmiddelen voor bijvoorbeeld uw tondeuse of trimmer. Gebruik voor uw favoriete Wahl apparaat bijvoorbeeld de Wahl Clipper Oil, voor een langere levensduur.

Verkoopt Total Hair ook haarstofzuigers?

Total verkoopt ook haarstofzuigers. Bekijk hier de verschillende haarstofzuigers.

Biedt Total Hair ook een handdoeken warmer aan?

Daarvoor kunt u ook bij ons terecht. Bekijk hier het aanbod handdoek warmers voor kappers.

Over Total Hair

Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!