Overige

50 producten

producten per pagina
Filteren

50 producten

producten per pagina

Accessoires en onderhoudsmaterialen

Niet alleen voor complete apparaten, maar ook voor kapper accessoires en onderhoudsmaterialen van professionelekappersapparaten bent u hier aan het juiste adres. Total Hair Service biedt niet alleen gloednieuwe apparaten aan voor uw salon, maar heeft ook praktische accessoires en producten om uw huidige apparaten mee te onderhouden. Denk hierbij aan opzetkammen en snijkoppen voor uw tondeuse, maar ook aan olie om uw kappersapparaten weer soepel te laten bewegen.

In het assortiment accessoires en onderhoudsmaterialen van Total Hair Service vindt u onder andere Wahl hairclipper oil, opzetkammen, Wahl accu moser, Jaguar olie en Wella snijkoppen. Bekijk ons complete aanbod accessoires en onderhoudsmaterialen om een duidelijk beeld te krijgen van de producten die wij aanbieden.

Verbeter uw apparaat en verleng de levensduur met de juiste producten

Met de accessoires van Total Hair Service kunt u uw kappersapparaten nog beter laten functioneren, voor nog mooiere eindresultaten in uw salon. Bestel bijvoorbeeld een extra opzetkam voor uw tondeuse en u weet zeker dat u het haar van uw klant in de perfecte lengte kunt trimmen.

De onderhoudsproducten van Total Hair Service gebruikt u om een andere reden, namelijk om de levensduur van uw apparaten te verlengen. Door de levensduur van de apparaten te verlengen, hoeft u minder snel te investeren in nieuwe apparaten voor uw salon en zo bespaart u veel geld op de lange termijn. Bestel de onderhoudsproducten van Total Hair Service en u weet zeker dat u goed voor uw apparaten zorgt.