Haarverlengen Wax / Click

3 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

3 producten

producten per pagina

Haarverlengen Wax/Click

Total Hair Service biedt diverse producten aan om het haar van uw klanten in een mum van tijd te verlengen. In ons aanbod vindt u onder andere wax/click hairextensions, die het haar van uw klanten gemakkelijk en snel veel langer kunnen maken en bovendien meer volume kunnen geven. Producten die u als professionele kapper gemakkelijk aan kunt brengen en die voor het optimale resultaat zorgen.

De wax/click hairextensions van Total Hair Service

Gebruikt u de verkeerde extensions voor uw klanten, dan ziet het resultaat er onnatuurlijk uit. Goedkope en slechte kwaliteit extensions zijn vaak net niet dezelfde kleur als het haar van de klant, hebben een onnatuurlijke glans en zien er simpelweg niet uit als echt haar. Gebruikt u de wax/clip extensions van Total Hair Service om het haar van uw klanten te verlengen, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat het eindresultaat er niet goed en niet natuurlijk uit ziet. De extensions van Total Hair Service zijn namelijk van de beste kwaliteit, voor het beste resultaat. U onderscheidt de extensions niet van het echte haar van uw klanten en dit geeft een optimaal en natuurlijk resultaat.

Om u en uw klanten de beste kwaliteit te kunnen garanderen, biedt Total Hair Service enkel wax/click extensions aan van de beste professionele kappersmerken. Deze merken hebben al jaren ervaring in het ontwikkelen van professionele haarproducten en garanderen u altijd de beste kwaliteit en een lange levensduur. Zo zien de producten van Total Hair Service er niet alleen mooi uit, maar gaan de producten ook langer mee.