Oefenhoofden

13 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

13 producten

producten per pagina

Oefenhoofden

De kappersbranche is een innovatieve branche die steeds in beweging is. Er worden niet alleen steeds nieuwe producten ontwikkeld om de mooiste kapsels mee te maken, maar er worden ook steeds nieuwe technieken en methoden bedacht. Denk hierbij aan nieuwe kniptechnieken, maar ook aan nieuwe snijdtechnieken en nieuwe manieren om het haar te verven. Om klanten een goede en moderne dienstverlening te kunnen bieden, is het belangrijk om u te blijven verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Dit betekent dat u de nieuwste technieken en methoden moet leren kennen en moet leren, zodat u deze ook kunt bieden in uw kapsalon.

Voor u nieuwe technieken en methoden op uw klanten toe gaat passen, is het belangrijk om de technieken en methoden eerste een aantal keren te oefenen. Om nieuwe technieken en methoden onder de knie te krijgen, kunt u een oefenhoofd gebruiken. Een oefenhoofd biedt de ervaring van het knippen van echt haar, maar een verkeerd knipje of een tegenvallend eindresultaat is bij deze pop geen ramp. Als u genoeg geoefend heeft op het oefenhoofd, weet u zeker dat u er klaar voor bent om de technieken op het haar van echte klanten toe te passen.

De oefenhoofden van Total Hair Service

Total Hair Service biedt vele verschillende soortenoefenhoofden aan. Van oefenhoofden met lang haar tot oefenhoofden met kort haar: u vindt het allemaal in ons assortiment. En heeft u een oefenhoofd met herenkapsel nodig? Dan kunt u deze ook bij ons aanschaffen, zodat u de nieuwe technieken en methoden ook op mannelijke lokken kunt oefenen. Tot slot koopt u ook de bijbehorende accessoires van oefenhoofden bij Total Hair Service.