Leave-in Treatments

95 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

95 producten

producten per pagina

Leave in treatments

Leave in treatments worden gebruikt om het haar tot in de uiterste puntjes te verzorgen. De speciale verzorgingsproducten bevatten diverse gezonde ingrediënten die het haar niet alleen herstellen, maar ook optimaal voeden. Bijkomend voordeel: na het aanbrengen van het product, hoeft u het haarverzorgingsproduct niet uit te spoelen. Voor optimale bescherming en verzorging van het haar, worden de producten namelijk in het haar gelaten. Brengt u de leave in treatment op de juiste manier aan, dan is het eindresultaat een geweldig mooie coupe, die heerlijk zacht aanvoelt en een prachtige glans heeft.

In het assortiment van Total Hair Service vindt u hoogwaardigeleave in treatments van de beste merken op het gebied van haarverzorging, waaronder CHI, L’Oréal en Godwell. Deze merken hebben stuk voor stuk vele jaren ervaring in het optimaal verzorgen van verschillende haartypen en weten precies aan welke eisen de beste leave in treatments moeten voldoen. Schaft u leave in treatments aan van deze merken in onze online shop, dan weet u zeker dat uw klant met een gezonde en glanzende coupe naar huis gaat.

Leave in treatments voor speciale bescherming

Total Hair Service biedt ook leave in treatments aan voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling, zeewater en chloorwater. Ook deze haarproducten worden aangeboden door gerenommeerde en zeer ervaren kappersmerken, voor het beste resultaat na de behandeling. De leave in treatment voor speciale bescherming zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zodat iedere klant een optimale bescherming voor het haar kan krijgen.