Messen

28 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

28 producten

producten per pagina
Pagina

Messen

Niet alleen kappersscharen, maar ook kappersmessen zijn onmisbaar in een professionele kapperszaak. Bent u op zoek naar messen die niet alleen scherp zijn bij het eerste gebruik, maar ook hierna nog langere tijd scherp blijven? Dan bent u bij Total Hair Service aan het juiste adres. De kwalitatief hoogwaardige messen in ons assortiment zijn niet alleen scherp als u de messen voor de eerste keer gebruikt, maar blijven voor langere tijd scherp.

De kappersmessen van Total Hair Service

Total Hair Service biedt verschillende soorten scherpekappersmessen aan in de online shop. Van haarsnijmessen die u gebruikt bij het knippen en stylen tot scheermesjes voor de mannelijke bezoekers van uw kapsalon: u vindt het allemaal in ons grote aanbod. En wilt u meerdere mesjes tegelijkertijd bestellen? Dan is dit zeker mogelijk, want Total Hair Service biedt ook verpakkingen met meerdere mesjes aan. In dit geval hoeft u uw mesjes niet steeds los te bestellen, maar kunt u meerdere kappersmessen tegelijkertijd afnemen om moeite en ook geld te besparen.

Voor iedere behandeling in uw kapsalon bieden wij de beste mesjes. Door onze kappersmessen online aan te schaffen, weet u zeker dat u uw klanten optimaal kunt bedienen en dat het eindresultaat na de behandeling helemaal aan de eisen van de klant voldoet. Wilt u zeker weten dat u voor iedere behandeling in uw kapsalon de juiste mesjes heeft liggen, dan raden wij u aan verschillende soorten kappersmessen te bestellen in onze online shop.