Wegwerpartikelen

28 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

28 producten

producten per pagina
Pagina

Wegwerpartikelen

Hygiëne is erg belangrijk in een kapperszaak. Om te allen tijde zo hygiënisch en schoon mogelijk te kunnen werken, maken veelkapsalons gebruik van wegwerpartikelen. Wegwerpartikelen zijn producten die u niet vaker gebruikt, maar na een enkele keer gebruiken gewoon weg kunt gooien. Het gaat om goedkope artikelen, die na het weggooien gemakkelijk afgebroken kunnen worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u het milieu schaadt met deze artikelen, want alle wegwerpartikelen van Total Hair Service zijn eenvoudig te recyclen.

Vooral bij handelingen als verven en permanenten zijn wegwerpartikelen praktisch. Enkele wegwerpartikelen die u bij deze handelingen kunt gebruiken, zijn producten als halskragen, afdekputsen en wegwerphandschoenen. Wilt u deze behandelingen aanbieden in uw salon en wilt u op en top hygiënisch werken, dan heeft u zeker bepaalde wegwerpartikelen nodig in uw kapsalon.

Koop uw wegwerpartikelen bij Total Hair Service

Total Hair Service is één van de grootste kappersgroothandels in Nederland. In ons assortiment kappersproducten vindt u ook een groot aanbod wegwerpartikelen, waaronder handschoenen van latex, handschoenen van vinyl, verfschorten, permanentmutsen, wattenstaafjes, handdoekrollen, halskragen en tissues. Zelfs als u wegwerphandschoenen voor heren zoekt, die net wat ruimer zitten dan standaard wegwerphandschoenen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen praktische vakartikelen, die u na gebruik meteen kunt weggooien om volledig schoon en hygiënisch te werken in uw salon.

Bekijk ons grote aanbod wegwerpartikelen en bestel de items die u nodig heeft om schoon en hygiënisch te kunnen werken in uw kapsalon.