Sibel Halskragen 5x P002965

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB6045
Gebruik Halskragen die de nek van klanten beschermt tijdens kappersbehandelingen-
Inclusief Een verpakking bevat 5 rollen.

Wat zijn de Sibel Halskragen 5x P002965?

De Sibel Halskragen 5x P002965 kan gebruikt worden in kapsalons tijdens verschillende haarbehandelingen. Ze zijn ontworpen om de nek van de klant te beschermen tegen haar- en productresten, tegen mogelijke irritaties of ongemak tijdens de behandeling. Hier is een omschrijving van de Sibel Halskragen:

  1. Materiaal: De Sibel Halskragen zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal, zoals schuim van een ander comfortabel materiaal dat gemakkelijk rond de nek van de klant past. Het materiaal is licht van gewicht en voelt prettig aan op de huid.

  2. Design: De halskragen hebben een speciaal ontworpen vorm die comfortabel om de nek past en een goede pasvorm biedt. Ze zijn vaak voorzien van een verstelbare sluiting, zoals een klittenband of een drukknoop, waarmee de kragen eenvoudig en veilig rond de nek kunnen worden bevestigd.

  3. Functionaliteit: De Sibel Halskragen dient als een barrière tussen de nek van de klant en de haarbehandeling. Ze voorkomen dat haar- en productresten in contact komen met de nek, zodat deze schoon en beschermd blijft. Daarnaast kunnen ze ook voorkomen dat chemicaliën of andere irriterende stoffen op de huid terechtkomen.

  4. Gebruik: Om de Sibel Halskragen te gebruiken, plaats je de kragen rond de nek van de klant voordat je begint met de haarbehandeling. Pas als de sluiting nodig is om een ​​goede zekerheid te garanderen. Zorg ervoor dat de kragen comfortabel zijn zonder aansluitend te zitten. Na de behandeling verwijder je de halskragen voorzichtig en maak je ze indien nodig schoon voor hergebruik.

  5. Hygiëne: De Sibel Halskragen kunnen na gebruik gereinigd en gedesinfecteerd worden om optimale hygiëne te behouden. Volg de instructies van de fabrikant voor het reinigen en onderhouden van de halskragen.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Halskragen 5x P002965?

  • Halskragen

  • Beschermt de nek van klanten tijdens behandelingen

  • Waterproof

  • Een verpakking bevat 5 rollen

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!