Klemmen / Schuifjes / Clips

34 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

34 producten

producten per pagina
Pagina

Haarklemmen / Schuifjes / Clips

Zowel bij het knippen als bij het verven en stylen van kapsels heeft u haarklemmen, schuifjes en clips nodig. Zelfs de kortste haren kunnen flink in de weg zitten tijdens het knippen, verven en stylen en dit kunt u verhelpen door klemmen, schuifjes en/of clips in het haar te zetten. Gebruikt u deze producten niet tijdens het knippen, dan kunt u dit zeker aan het eindresultaat zien. Wilt u dat uw klanten altijd met een geweldige coupe naar buiten gaan, dan raden wij u aan ook zeker te investeren in deze kleine hulpmiddelen voor uw kapsalon.

Total Hair Service biedt vele soorten haarklemmen, schuifjes en clips aan. Van grote klemmen die grote plukken van het dikste haar vast kunnen houden tot kleine schuifjes die u gebruikt voor dun of kort haar: u vindt het allemaal in ons assortiment. Door verschillende soorten klemmen, schuifjes en clips aan te bieden, kunnen wij al onze klanten voorzien van de beste hulpmiddelen bij het knippen, verven en stylen.

Het beste eindresultaat? Gebruik de juiste hulpmiddelen

Hoe het eindresultaat van uw harde werken eruit komt te zien, is afhankelijk van diverse factoren. Uiteraard wordt het eindresultaat van uw werk beïnvloed door uw kennis, vaardigheden en ervaring, maar ook de hulpmiddelen die u gebruikt zijn van invloed op de kwaliteit die u aan uw klanten kunt bieden. Door de beste hulpmiddelen te gebruiken, wordt u optimaal ondersteund bij het knippen en krijgen uw klanten altijd het beste eindresultaat.