Sibel Clip Metaal 12 stuks P003009

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1033
Kleur Chroom
Gebruik Metalen clips voor het scheiden van het haar.
Inclusief Een verpakking bevat 12 stuks.
Afmeting Lengte van 9 centimeter.

Waarom de Sibel Clip Metaal 12 stuks?

Verdeel het haar gemakkelijk in delen om zo makkelijk te werk kunnen gaan met de Sibel Verdeelclips. Deze klemmen kunnen gebruikt worden voor het knippen, kleuren of voor het watergolven. De clips zijn van metaal, roestvrij en gaan lang mee. De lengte van de clips zijn 9 centimeter en worden geleverd in een verpakking van 12 stuks

Wat zijn de Sibel Clip Metaal 12 stuks?

De Sibel Clip Metaal 12 stuks zijn handige clips voor kappers en haarstylisten die op zoek zijn naar compacte clips om het haar mee vast te zetten. Deze clips zijn speciaal ontworpen om het haar op zijn plaats te houden tijdens het knippen, kleuren of stylen.

De clips zijn gemaakt van duurzaam metaal en zijn stevig genoeg om het haar goed vast te zetten. Ze hebben een lengte van 10,5 cm en zijn daarom geschikt voor alle haartypes en -lengtes. Dankzij de goede grip van deze clips glijdt het haar niet weg tijdens het werken, waardoor je zeer precies kunt werken en de gewenste haarstijl kunt creëren.

De Sibel Clip Metaal 12 stuks worden geleverd in een handige verpakking van 12 stuks, waardoor je voldoende clips hebt om een ​​hele dag in de salon te gebruiken. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij hun compacte formaat.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Clip Metaal 12 stuks?

- Metalen clips

- Voor het scheiden van het haar

- Met een lengte van 9 centimeter

- 12 stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!