Krulsets

8 producten

producten per pagina
Filteren

8 producten

producten per pagina

Krulsets

Wilt u eenvoudig en snel verschillende soorten haarstijlen kunnen creëren? Dan kunt u hier een goede krulset voor gebruiken. Van een volle bos krullen tot subtiele golven in het haar: u kunt alle kapsels maken met een kwalitatief hoogwaardige krulset. Zelfs als u lang haar stijlvol op wil steken, kunt u een krulset gebruiken als praktisch hulpmiddel om het beste eindresultaat te realiseren.

Total Hair Service biedt een uitgebreide selectie krulsets om verschillende soorten krul en slag mee te creëren. Wat de krulsets in ons assortiment allemaal met elkaar gemeen hebben, is het feit dat de producten stuk voor stuk van gerenommeerde en professionele kappersmerken zijn. Zo vindt u in ons assortiment onder andere rollers van het populaire merk Babyliss, maar komt u ook de bekende Carmen sets tegen. De rollers van gerenommeerde merken in ons aanbod zijn snel op temperatuur, blijven goed zitten en zijn altijd zacht voor het haar. Zo is het eindresultaat niet alleen prachtig, maar zijn de krulsets bovendien gemakkelijk in gebruik en absoluut niet schadelijk voor het haar.

Een prachtige bos haar in een handomdraai

Met de krulsets die u in ons aanbod vindt, creëert u een prachtige bos haar in een handomdraai. Ideaal voor klanten die hun haar willen laten stylen voor een speciale gelegenheid, maar ook zeker geschikt voor klanten die dagelijks net wat meer volume in hun haar willen.