Sibel Boucle Clips Dubbel 100 Stuks P003008

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1024
Gebruik Spelden voor het vastzetten van watergolfrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 100 stuks.

Waarom de Sibel Boucle Clips Dubbel 100 Stuks?

De Sibel Boucle Clips Dubbel 100 Stuks zijn handige clips voor kappers en haarstylisten die graag met precisie werken met de spelden kun je watergolfrollers vastzetten. Deze clips zijn speciaal ontworpen om het haar op zijn plaats te houden tijdens het knippen, kleuren of stylen. De dubbele clip biedt extra grip en houdt het haar nog beter vast.

De clips zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn stevig genoeg om het haar op zijn plaats te houden. Ze hebben een lengte van 9 cm en zijn daarom geschikt voor alle haartypes en -lengtes. Dankzij de goede grip van deze clips glijdt het haar niet weg tijdens het werken, waardoor je zeer precies kunt werken en de gewenste haarstijl kunt creëren.

De Sibel Boucle Clips Dubbel 100 Stuks worden geleverd in een handige verpakking van 100 stuks, waardoor je clips voldoend hebt om een ​​hele dag in de salon te gebruiken. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij hun compacte formaat.

Als kapper is het belangrijk om te werken met structurele materialen en constructies, en de Sibel Boucle Clips Dubbel 100 Stuks zijn daar een goed voorbeeld van. Met deze clips kun je klanten een professionele en indrukwekkende service bieden, waardoor ze tevreden en terugkerende klanten worden.

Wat zijn de voordelen van de Sible Boucle Clips Dubbel 100 Stuks?

- Spelden voor het vastzetten van watergolfrollers

- Gemaakt van duurzaam materiaal

- Driepotig

- 100 stuks

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!