Sibel Puntpapier Non Woven Doos 1000blad P002738

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5114
Gebruik Puntpapier te gebruiken tijdens een permanent behandeling.
Inclusief Een doos bevat 1000 stuks.
Afmeting 80 x 55 millimeter.

Waarom de Sibel Puntpapier Non Woven?

De Sibel Puntpapier Non Woven beschermd het haar tijdens een permanentbehandeling. Het is gemaakt van vliespapier. Een doos bevat 1000 vellen. De afmetingen van dit puntpapier is 80 x 55 millimeter

Wat is de Sibel Puntpapier Non Woven?

Sibel Puntpapier Non Woven is een product dat gebruikt wordt tijdens het permanenten van kleuren van het haar. Het puntpapier is ontworpen om het haar te beschermen en te voorkomen dat de permanente vloeistof van haarverf op de huid komt.

Het puntpapier is gemaakt van een zacht, absorberend en niet-geweven materiaal dat geen pluisjes achterlaat op het haar van de huid. Het is 9 cm lang en 4,5 cm breed en heeft een golvende rand die zich aanpast aan de natuurlijke vorm van het haar. Dit zorgt voor een gelijkmatig en natuurlijk golfeffect.

Hoe gebruik je het Sibel Puntpapier Non Woven?

Om het Sibel Puntpapier Non Woven te gebruiken, scheur je het papier af op de gewenste lengte en vouw je het om de samengestelde van het haar. Zorg ervoor dat het papier goed aansluit op het haar en dat er geen openingen zijn waardoor de permanente vloeistof van haarverf kan lekken. Het papier kan op zijn plaats worden gehouden met een klem of elastiekje tijdens het permanenten van kleuren. Na de behandeling kan het puntpapier eenvoudig worden verwijderd.

Sibel Puntpapier Non Woven is een hygiënisch en gemakkelijk te gebruiken product dat in elke kapsalon kan worden gebruikt. Het is ook geschikt voor thuisgebruik voor bepaalde die hun zelf permanente kleuren.

Wat zijn de kenmerken Sibel Puntpapier Non Woven?

· Puntpapier geschikt tijdens een permanent behandeling

· Vliespapier

· Een doos bevat 1000 vellen

· Afmetingen van 80 x 55 millimeter

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!