Nieuw

KIS Disposable Color Bowls 100 stuks

Specificaties
Meer informatie
Merk KIS
Cataloguscode KIS0089
Kleur Zwart
Gebruik Het wegwerp verfbakje is ideaal om de kleuren door elkaar te mengen. Voor eenmalig gebruik.
Inclusief In één verpakking zitten 100 stuks.
Gebruikswijze
  1. Meng de juiste kleuren in het wegwerp verfbakje.
  2. Gooi na het gebruik het bakje weg bij het chemisch afval. 
  • Wegwerpverfbakje 

  • Gemaakt van gerecycled plastic

  • Eenvoudig in gebruik

  • In één verpakking zitten 100 stuks

  • Zwarte kleur

Waarom de wegwerp verfbakjes van KIS?

Wanneer je op een hygiënische wijze jouw klanten wilt bedienen, zijn deze verfbakjes ideaal! De wegwerp verfbakjes van KIS zijn gemaakt van gerecycled plastic en speciaal voor eenmalig gebruik. In één verpakking zitten 100 stuks, waarin je heel gemakkelijk de verfkleuren kunt mengen!

Hoe gooi ik de wegwerp verfbakjes van KIS weg?

De Disposable Color Bowl is een wegwerp verfschaaltje van gerecycled PET. Na gebruik levert de kapsalon de schaaltjes gescheiden in, als klein chemisch afval. Dit is beter voor het milieu, zeker als alle kappers en kapsalons dit doen!
 
Ieder jaar vinden er in Nederland meer dan 25 miljoen kleurbehandelingen plaats. Het schoon spoelen van een gewoon bakje kost zeker 10 liter water, dus in totaal verdwijnt jaarlijks 250 miljoen liter drinkwater met alleen schoonspoelen. Dat is vergelijkbaar met het waterverbruik van 1250 huishoudens per jaar!
 
Een wegwerpbakje betekent ook minder vervuiling: na het kleuren blijft er gemiddeld 10 ml kleurmengsel in het bakje achter. Spoel je dit schoon, dan verdwijnt het kleurmengsel in het drinkwatersysteem. Bij 25 miljoen kleurbehandelingen is dat 250.000 kilo chemisch afval per jaar. Met een wegwerpbakje komt dat terecht bij de vuilstort, waar het op de juiste manier wordt verwerkt.

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden we regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: 

Ook interessant voor jou