Affinage

74 producten

producten per pagina
Filteren

74 producten

producten per pagina

Over Affinage

Affinage is een gerenommeerd kappersmerk, dat uitsluitend hoogwaardige kappersbenodigdheden aan kappers en kapsalons aanbiedt. Wanneer je als kapper kiest voor Affinage, is één ding zeker, dat je kiest voor hoogwaardige kwaliteit kappersproducten, waar jouw klanten blij en tevreden van worden! Affinage bestaat sinds 1996 en is opgericht door International Hair Cosmetics, een bedrijf gevestigd in Engeland. Affinage heeft zich in de tijd snel ontwikkeld en is een sterk en bekend kappersmerk geworden.

Wat Affinage anders maakt dan de andere merken, is dat het merk technologisch gedreven is en omarmd wordt door zowel de kappers als de consument. Affinage is op dit moment één van de snelst groeiende kappersmerken, doordat het merk een goede kwaliteit en prijsverhouding heeft.

Op de website van Affinage geven ze de volgende missie aan: "Wij gebruiken kennis, research, innovatie en technologie om superieure, veilig en kwalitatieve producten te ontwikkelen, die passie en creativiteit stimuleren bij stylisten. 

Waarom kiezen voor de Affinage haarverf?

Affinage haarverf is een hoogwaardig product en bevat geen zeep, maar een emulsie van olie en water. Hierdoor is er minder pigment en ammonia nodig, waardoor Affinage haarverf minder schadelijk is voor het haar. Ideaal om schitterende resultaten in de kapsalon te behalen!

Daarnaast bevat Affinage haarverf de unieke formule met DATEM PLUS® Technology. DATEM PLUS® Technology is een gepatenteerde formule en kapselt het pigment in een capsule. Eenmaal in het haar gaat de capsule pas weg en daardoor heb je een optimale kleurafzetting.

De belangrijkste voordelen van Affinage haarverf zijn:

 • Krijg diepe en warme kleuren

 • De kleuren zijn lang houdbaar

 • Het is simpel en veilig in gebruik

 • Zeer weinig ammonia

 • Geeft veel glans

 • Goede prijs/kwaliteit verhouding

 • Grote kaart/weinig mengen

 • DATEM PLUS® Technology

 • Professionele starterskit is ook verkrijgbaar

Tip: De Affinage Infiniti Starterskit

De Affinage Infiniti Full Professional Intro Kit is ideaal om als kapper of kapsalon aan te schaffen, omdat je niet alleen mooie kleuren aanschaft, maar gelijk een heel pakket hebt om te kunnen gaan verven. Je kunt je creativiteit hier volledig mee gebruiken! Bekijk het product hier.

Waarom kiezen voor de Affinage blondering?

Als je kiest voor Affinage blondering, kies je voor een kwaliteitsproduct dat weinig tot geen ammonia bevat, waardoor de Affinage blondering minder schadelijk is voor het haar. Ideaal voor in de kapsalon!

Waarom kiezen voor de Affinage permanent?

Affinage Affirm is een unieke permanent, dat de beste eigenschappen van een alkalisch en een zuur systeem combineert voor geweldige krul en conditie. Affirm geeft ongeëvenaarde resultaten, zelfs op beschadigd haar - zachte of stevige krullen met elasticiteit, lift & super duurzame kracht.

 • Affinage Affirm is een uniek zachte permanent

 • De permanent is lang houdbaar

 • Geschikt voor alle haartypen

Waarom kiezen voor de Affinage verzorgingsproducten?

Je kunt voor de Affinage verzorgingsproducten kiezen, wanneer je als kapper op zoek bent naar de beste verzorging voor jouw klanten. Affinage verzorgingsproducten staan bekend om de hoge kwaliteit, met de uniek verzorgende fomulere met DATEM PLUS® Technology.

Affinage wordt in meer dan vijftig verschillende landen verkocht, waaronder in Nederland. Affinage is een merk met een hoge kwaliteit, maar met een goede prijs. Wanneer je dus kiest voor Affinage, dan kun je er zeker van zijn dat je hoge kwaliteit levert aan je klanten.

Tip: Geef het haar de beste styling met Affinage Mode

Affinage Mode Styling zijn professionele kappersproducten, ideaal voor iedere kapper. Affinage Mode Styling heeft uitzonderlijke en geavanceerde formules, om het haar optimaal te stylen en om los te gaan met je creativiteit.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is een online kappersgroothandel en levert de kappersbenodigdheden binnen 48 uur! Hierdoor heb je als kapper snel jouw producten in huis. Ideaal wanneer je onverwachts moet inspringen op de wensen van de klant! Kom je liever even langs? Je kunt onze groothandel ook bezoeken in Groningen.

Total Hair is dé kappersgroothandel online, voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en met jou meedenken.

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25.

We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.