Balmain Prof

13 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

13 producten

producten per pagina

Over Balmain

Als onderdeel van het Balmain Paris fashion label heeft Balmain Paris Hair Couture al meer dan 40 jaar ervaring in het combineren van haarproducten met de laatste catwalk trends. De collecties van Balmain zijn geïnspireerd op de allerlaatste backstage geheimen en weerspiegelen alles wat een vrouw nodig heeft om de ultieme catwalk geïnspireerde look te creëren. In de afgelopen 40 jaar heeft Balmain Paris Hair Couture waardering verkregen op het gebied van luxueuze kwaliteitsproducten. Balmain Hair let nauwkeurig op ieder detail en ook perfectie is erg belangrijk. Balmain Paris Hair Couture doet voortdurend onderzoek naar het creëren van nieuwe applicatie technieken om de beste kwaliteit te garanderen.

Alle collecties bestaan uit een kleine, maar complete lijn van enkel de best verkochte producten. De design-, productie- en retail teams leggen continu de lat hoger om zo te zorgen voor de beste kwaliteit. De lange termijn visie die gebaseerd is op onze geschiedenis, creativiteit en innovatie stuurt het succes van Balmain Paris Hair Couture en verzekert een veelbelovende toekomst.

Excelente producten & services

Balmain Paris Hair Couture streeft voortdurend naar het vinden en selecteren van het beste haar in de wereld. De drijfveer voor excellentie stelt Balmain Paris Hair Couture in staat om een unieke 6 maanden garantie aan te bieden op alle Echt Haar producten. De drijfveer naar excellentie gaat verder dan het ontwikkelen van kwaliteitsproducten; het omvat de selectie van partners, het ontwerp en locatie van de partner salons, het presenteren van de producten en de mogelijkheid bieden aan partners om hun klanten mee te nemen in de wereld van Balmain Hair Couture.

In de media

Balmain Paris Hair Couture wordt omarmd door de grootste session stylisten, influencers en beroemdheden rond de hele wereld. De producten kunnen worden teruggezien in de grootste druk en online publicaties, waar de kwaliteit en signature scent door zowel editors als industrie professionals wordt erkend als pure luxe. Er is geen ander haarmerk zo sterk gelinkt met mode. De komst van Olivier Rousteing heeft Balmain Paris in de spotlight gezet. Sinds hij benoemd is tot Creatief Directeur, heeft Balmain wereldwijde bekendheid verworven met een grote en gevarieerde basis van volgers. Balmain Paris Hair Couture borduurt voort op dit enorme succes en blijft trouw aan het erfgoed dat meer dan 45 jaar geleden begon.

Een passend advies nodig?

Neem gerust contact met ons op. Dan helpen we je met een goed advies.