Sibel Puntpapier Superstar Rose 1000st. P002736

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5115
Gebruik Puntpapier te gebruiken tijdens een permanent behandeling.
Inclusief Een doos bevat 1000 vellen.
Afmeting 89 x 57 millimeter.

Waarom de Sibel Puntpapier Superstar Rose?

Ga voor perfecte krullen en slagen in het haar met deze puntpapier van Sibel. De Sibel Puntpapier is extreem sterk en scheurvast. Deze tool is onmisbaar en handig voor iedere omvormingbehandeling. Een verpaking bevat 1000 vellen en de afmetingen van het puntpapier is 89 millimeter bij 57 millimeter

Wat is de Sibel Puntpapier Superstar Rose?

Sibel Puntpapier Wave Tex is speciaal ontworpen om te gebruiken bij het zetten van permanenten en het creëren van golven in het haar. Het puntpapier wordt gebruikt om het haar te beschermen tijdens het permanenten van golven, om te voorkomen dat de permanente vloeistof van golfvloeistof op de huid komt.

Het puntpapier is gemaakt van hoogwaardig, absorberend papier dat zacht is voor de huid en geen pluisjes achterlaat. Het is 9 cm lang en 4,5 cm breed en heeft een golvende rand die zich aanpast aan de natuurlijke vorm van het haar. Dit zorgt voor een gelijkmatig en natuurlijk golfeffect.

Hoe gebruik je de Sibel Puntpapier Superstar Rose?

Om Sibel Puntpapier Wave Tex te gebruiken, scheur je het papier af op de gewenste lengte en vouw je het om de gedeelde van het haar. Zorg ervoor dat het papier goed aansluit op het haar en dat er geen openingen zijn waardoor de permanente vloeistof van golfvloeistof kan lekken. Het papier kan op zijn plaats worden gehouden met een klem of elastiekje tijdens het permanenten van golven. Na de behandeling kan het puntpapier eenvoudig worden verwijderd.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Puntpapier Superstar Rose?

· Puntpapier voor het zetten van een permanent

· Een doos bevat 1000 vellen

· Afmeting van 89 x 57 millimeter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!