Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastifieerd 50 Vel P002749

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5074
Gebruik Doeken die beschermen tegen het lekken van verf.
Inclusief Een verpakking bevat 50 vellen.
Afmeting 50 x 72 centimeter.

Waarom de Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastificeerd 50 vel?

De Sibel Verbeschermingsdoek Geplastificeerd 50 vellen zijn doeken die producten beschermen tegen verf. Dit kunnen bijvoorbeeld kasten of stoelen zijn. De doeken zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en kunnen weggegooid worden na gebruik. Op 4/5 van het doek is het geplastificeerd en het is daarnaast dubbel gewatteerd

Wat is de Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastificeerd 50 vel?

De Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastificeerd is een set van 50 speciaal ontworpen om kleding en oppervlakken te beschermen tijdens het verven van het haar. De zekerheid is gemaakt van geplastificeerd papier en heeft een afmeting van 50 x 35 cm.

De geplastificeerde laag op de zekerheid zorgt ervoor dat het papier waterdicht en scheurbestendig is, zodat er geen samenhang is met kleurstoffen doorlekken naar de kleding of oppervlakken eronder. De Sibel Verfbeschermingsdoeken zijn ook handig omdat ze gemakkelijk op maat kunnen worden geknipt voor het beschermen van verschillende oppervlakken, zoals stoelen, kussens, vloeren en werkbladen.

Hoe gebruik je de Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastificeerd 50 vel?

Om de Sibel Verfbeschermingsdoeken te gebruiken, plaats je een vel onder de sectie haar die je gaat verven. Zorg ervoor dat het vel volledig plat ligt en dat er geen vouwen van kreukels in zitten. Gebruik vervolgens een veiligheidsspeld om het vel aan de kleding van de klant vast te maken, zodat het niet verschuift tijdens het verven. Na het verven verwijder je het vel voorzichtig en gooi je het weg.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Verfbeschermingsdoek Geplastificeerd 50 vel?

· Verfbeschermingsdoeken

· Voor eenmalig gebruik

· Geplastificeerd op 4/5 van het doek

· Dubbel gewatteerd

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!