Sibel Mineox Mini Straightener zwart P000052

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5349
Haartype Kort tot halflang haar
Kleur Zwart
Snoerlengte 1,8 meter
Breedte platen 17mm
Temperatuur 200 graden
Gebruik Kleine stijltang voor het stijlen of krullen van het haar.
Afmeting 18 centimeter.
Gebruikswijze
  1. Doe de stijltang aan.
  2. Breng eerst een hittebeschermend product aan op het haar en verdeel het in plukken.
  3. Voor stijl haar:
    Zet de stijltang bij de haaraanzet en beweeg de stijltang langzaam naar beneden. Herhaal de handeling voor elke pluk tot het hele kapsel stijl is.
  4. Voor krullend haar:
    Draai de krultang één keer om een pluk haar en beweeg naar beneden. Herhaal de handeling voor elke pluk tot het hele kapsel krullend of golvend is.

Waarom de Sibel Mineox Mini Straightener zwart?

De compacte Sibel Mineox Mini Straightener is een professionele stijltang en kan ook als krultang worden gebruikt. Perfect wanneer je als thuiskapper opzoek bent naar een compacte, maar een goede stijltang. Ideaal voor korter en halflang haar. Uitgerust met keramische tourmaline platen voor een gelijkmatige warmteverdeling en voorzien van een praktische aan-uit schakelaar.

Wanneer gebruik je de Sibel Mineox Straightener Mini zwart?

Je gebruikt de Sibel Mineox Mini Straightener wanneer je het haar wilt gaan stylen of wanneer je het haar wilt gaan krullen. Wanneer je fijn en gevoelig haar wilt gaan stylen gebruik de stijltang dan tussen de 140 °-160 °. Gebruik als je normaal haar gaat stylen de stijltang tussen de 160 °-180 ° en wanneer je dik haar wilt gaan stylen gebruik de stijltang dan tussen de 180 °-230 °.

Hoe gebruik je de Sibel Mineox Mini Straightener zwart?

Je gebruikt de Sibel Mineox Mini Straightener als een stijltang om het haar te stylen of om het haar te krullen. We raden aan om voor gebruik een hittebeschermingsspray te gebruiken om het haar te beschermen tegen de warmte. Tijdens gebruik kun je zelf de temperatuur bedienen. De temperatuur stel je in tussen 150 graden en 230 graden. De Sibel Mineox Mini Straightener is flexibel in gebruik door het 3 meter lange snoer

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Mineox Mini Straightener zwart?

  • Mini stijltang

  • 18 centimeter

  • Keramische tourmaline platen

  • Gaat tot 200 graden

  • Praktische aan-uit schakelaar

  • Gelijkmatige warmteverdeling

  • 3 meter lang snoer

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!