Wahl

52 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

52 producten

producten per pagina

Over Wahl

Het merk Wahl is al meer dan 25 jaar een begrip in Nederland en richt zich voornamelijk op professionele kappersproducten. Wahl verkoopt de producten wereldwijd in 165 landen en heeft meer dan 100 patenten op unieke uitvindingen en technieken.

Wahl 5-Star Afro Detailer Trimmer Cordless

Ook al is de Wahl 5-Star Afro Detailer Trimmer Cordless klein in formaat, qua kracht is het zeker één van de sterkere trimmers. Deze trimmer is geschikt voor echte vakmensen en maakt zeer strakke lijnen. Door zijn lichte gewicht is het fijn om er de hele dag mee te werken. Na 60 minuten opladen heb je 100 minuten trimplezier. Daarnaast is het mogelijk om de trimmer op te laden met de snelle oplaadfunctie. Na 5 minuten opladen kun je de trimmer weer 14 minuten gebruiken. De accu beschikt over lithium-ion technologie, waardoor de accu twee keer zo lang meegaat. Mocht de accu toch leeg zijn, kun je de trimmer ook met snoer gebruiken.De Wahl Detailer Trimmer heeft een standaard snijlengte van 0,4mm. Gebruik deze kleine 5-Star Trimmer en maak klanten blij met prachtige dunne en strakke lijnen.

Waarom kiezen voor Wahl?

Wahl Nederland BV, is internationale marktleider op het gebied van innovatieve, gepatenteerde grooming producten, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in de VS. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig en ontwikkeld voor zowel professionele kappers en barbiers. Kort samengevat:

  • Betaalbare kwaliteit

  • Ontwikkeld op gemak voor de kapper

  • Ruim 90 jaar al een begrip

  • Ideaal voor de professionele kapper en barbier

Wat verkoopt Wahl allemaal?

Wahl richt zich op het produceren van professionele kappersproducten zoals tondeuses, trimmers en stijltangen. De producten van Wahl zijn duurzaam in gebruik, stevig en betrouwbaar!

Voorbeelden van tondeuses van Wahl zijn de:

Voorbeelden van Wahl föhns zijn:

Opzoek naar een trimmer? Bekijk dan deze dan eens:

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste kappersproducten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.