Efalock Creative Service Station Alu-Zwart 14102444

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Efalock
Cataloguscode EFA5107

Wat is de Efalock Creative Service Station Alu-Zwart?

De Efalock Creative Service Station Alu-Zwart is een werkwagen die je als kapper kunt gebruiken als ondersteuning bij bijvoorbeeld het verven van het haar. Met deze Efalock Creative Service Station zorg je ervoor dat je alle benodigdheden tijdens een knip of verf beurt bij de hand hebt. De werkwagen zorgt voor gemak en efficiëntie. De werkwagen is van hoge kwaliteit. De Efalock Creative Service Station heeft een poot met 5 wieltjes eronder. De wielen aan de onderkant van de Efalock zijn soepel, waardoor de wagen eenvoudig te verplaatsen is. Boven op Zit een aluminium plateau waar je de spullen op kunt leggen tijdens gebruik.

Wat is Efalock?

Efalock is al meer dan 60 jaar een van de grootste producenten en leveranciers in de wereld van kappersbenodigdheden. Denk bij kappersbenodigdheden aan artikelen als föhns, stijltangen en scharen, maar ook kappers werkwagens, krukken en opbergmateriaal. Met Efalock kun je een hele salon of kapperszaak voorzien van alle nodige tools en accessoires. Efalock richt zich op efficiëntie in de salon, maar ook op de kwaliteit en duurzaamheid van de producten.

Wat zijn de voordelen van de Efalock Creative Service Station Alu-Zwart?

- Professioneel Service Station

- Ondersteuning tijdens knip/verf beurten

- 1 poot, 5 wielen

- Aluminium plateau

- Hoge kwaliteit

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!