Sibel Climazon quickcolo infra red quartz P000366

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5157
Kleur Zwart
Gebruik Een droogkap voor het versnellen van technische toepassingen op het haar zoals kleuren, ontkleuren en verzorgingen.

Waarom de Sibel Climazon quickcolo infra red quartz P000366?

De Sibel Climazon quickcolo infra red quartz is een droogkap in wanduitvoering en ideaal voor de professionele kapsalon. De temperatuur is in te stellen van 20 tot 70 graden en daardoor geschikt voor verschillende technieken. Verder zit er een timer tot 60 minuten op, waardoor je goed kunt achterhalen hoe lang de droogkamp aanstaat bij de klant.

Wat heeft de Sibel Climazon quickcolo infra red quartz P000366?

De sibel climazon quickcolo infra red quartz is een droogkap zonder voet ,maar als wanduitvoering. De temperatuur kan je instellen tussen de 20 en 70 graden. In de droogkap zitten 5 verschillende lampen die allemaal een eigen aan en uit knop hebben. Het apparaat heeft 900 watt.

Waarvoor gebruik je een droogkap?

Een droogkap wordt gebruikt om een prachtig krullend kapsel te creëren dat vele uren blijft zitten. Je gebruikt krullers om het haar van jouw klant op de gewenste manier te krullen en de droogkap zorgt ervoor dat de haren op de juiste manier opdrogen. Op deze manier werken deze twee hulpmiddelen met elkaar samen, om het perfecte kapsel te creëren. Droogkappen worden doorgaans gebruikt voor kapsels die net wat meer aandacht nodig hebben. De droogkap is ook de ideale tool om diepte conditioning en therapie behandelingen met warme olie op hoofdhuid en haar uit te voeren.

Kenmerken van de Sibel Climazon quickcolo infra red quartz P000366?

  • Wanduitvoering

  • 5 infraquartz lampen

  • Temperatuur instelbaar (20°C - 70°C)

  • Timer tot 60 minuten

  • 900 Watt

 

Notitie:

Dit artikel wordt standaard geleverd exclusief de arm. Deze kan besteld worden via deze link: https://www.totalhair.nl/5412058139031-sibel-arm-haardroogkap-quickcolo-zwart-5021773

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!