Sibel Opblaasbare Droogkap P000493

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB4008
Haartype Alle haartypen
Kleur Zilver
Gebruik Een opblaasbare droogkap voor het drogen van het haar.
Gebruikswijze
  1. Moet met een föhn worden gebruikt.

  2. Doe de föhn aan en maak het haar droog.

Waarom de Sibel Opblaasbare Droogkap P000493?

De Sibel Opblaasbare Droogkap P000493 is een unieke muts die voorzien is van microvezels die vocht opnemen. De Sibel haar droogmuts zorgt ervoor dat je het haar na het wassen snel kunt drogen. De muts kan op alle föhns en is daardoor heel gemakkelijk in gebruik.

Waarvoor gebruik je een droogkap?

Een droogkap wordt gebruikt om een prachtig krullend kapsel te creëren dat vele uren blijft zitten. Je gebruikt krullers om het haar van jouw klant op de gewenste manier te krullen en de droogkap zorgt ervoor dat de haren op de juiste manier opdrogen. Op deze manier werken deze twee hulpmiddelen met elkaar samen, om het perfecte kapsel te creëren. Droogkappen worden doorgaans gebruikt voor kapsels die net wat meer aandacht nodig hebben. De droogkap is ook de ideale tool om diepte conditioning en therapie behandelingen met warme olie op hoofdhuid en haar uit te voeren.

Hoe gebruik je de Sibel Opblaasbare Droogkap P000493?

Je gebruikt de Sibel Opblaasbare Droogkap P000493 als een opblaasbare muts die je gebruikt als droogkap om het haar mee te drogen en vocht uit het haar te nemen. Je doet de droogkap over je föhn heen en je zet de muts over je hoofd heen. Het haar zal nu geleidelijk gedroogd worden.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Opblaasbare Droogkap P000493?

  • Voor het drogen van het haar

  • Microvezels

  • Verstevigd omhulsel

  • Neemt vocht op

  • Past op alle föhns

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!