Wevotex Handdoek S12 Zwart

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Wevotex
Cataloguscode WVT0001
Kleur Zwart
Gebruik Handdoeken om te gebruiken in de kapsalon. Zeer geschikt voor intensief gebruik.
Afmeting 70 × 140 cm
Gebruikswijze
  1. Je kunt de handdoeken wassen op 95°C.
  • Handdoeken speciaal voor de kapper

  • Ontworpen voor langdurig gebruik

  • Geschikt om te wassen op 95°C

  • Afmeting 70 × 140 cm

Waarom de Wevotex Handdoek S12 Zwart?

De Wevotex Handdoeken zijn speciaal gemaakt voor het intensieve gebruik in de kapsalon. Het belangrijkste van de S12-lijn is het gebruik van speciale hoogwaardige kleurstoffen, de zogenaamde indanthren kleurstoffen. De handdoeken hebben een afmeting van 50 × 100 cm en een gewicht van 400 gram / m2 in een enkeldraads kwaliteit. De kleurstoffen van de handdoeken zijn speciaal ontwikkeld om na vele malen wassen hun kleur te behouden. Dit houdt in dat de handdoeken kleurecht zijn en dus perfect zijn voor intensief gebruik. Ideaal voor iedere kapper!

Total Hair: Dé kappersgroothandel

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé kappersgroothandel voor de beste kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen kappersproducten aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we een maximale service bieden en met de haarstylisten meedenken.

Heb je als kapper, kapsalon of barbier een vraag? Dan horen we dat graag! Stuur ons een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. 

We houden we regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: