Dapper Dan

9 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

9 producten

producten per pagina

Over Dapper Dan

Dapper Dan is hét merk op gebied van pommades. Het Britse merk is opgericht in 2011 en was meteen een groot succes. Onstaan uit frustratie met de minder dan adequate producten beschikbaar voor heren, om hun stylingbehoeften te vervullen.

Kort samengevat:

  • Hoogwaardige producten voor de barbier

  • Ideale pommenades voor de kapper

  • Perfecte producten voor de barbier 

Dapper Dan is voor de man?

Dapper Dan richt zich op de verzorging van de man, waardoor ze verschillende producten op de markt hebben gebracht, waaronder stylingsproducten.

In 2012 was het eerste stylingsproduct Dapper Dan Matt Paste op de markt gebracht. Al snel werd dit product succesvol bij kappers, waardoor de volgende stylingsproducten snel volgden. Zo combineert Dapper Dan fantastische producten met een uitmuntend vintage design. 

Wat zijn de beste stylingsproducten? 

Dapper Dan Matt Paste is het bekendste stylingsproduct van Dapper Dan. De paste is namelijk geschikt voor alle haartypen en iedere gewenste kapsel. De Dapper Dan Matt Paste heeft namelijk een flexibele hold, is makkelijk om aan te brengen, heeft een lekkere vintage cologne geur en is makkelijk uitwasbaar.

Daarnaast heeft Dapper dan ook de Dapper Dan Deluxe Pomade en de Dapper Dan Matt Clay ontwikkeld. De pomade is uitermate geschikt voor een glad en glanzend resultaat. De clay richt zich op de wildere en warrige kapsels, waarbij een sterke hold erg belangrijk is.

Over Total Hair: De online webshop voor kappersproducten

Total Hair is een kappersgroothandel, dat uitsluitend producten levert aan de kapper, kapsalons en de barbier. Total Hair Service heeft een snelle levering en hoge servicegraad. 

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.