Heren

41 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

41 producten

producten per pagina
Pagina

Kappersproducten voor heren

Niet alleen het haar van dames, maar ook het haar van heren moeten goed verzorgd worden. Over het algemeen gebruiken mannen minder kappersproducten dan dames en dit komt omdat de meeste heren denken dat het niet nodig om verzorgingsproducten te gebruiken voor korter haar. Niets is minder waar!

Wil je het haar van de mannelijke klanten ook optimaal kunnen verzorgen, zodat je hen kunt laten zien dat goede verzorging ook bij hen erg belangrijk is? Dan vind je de beste heren verzorgingsproducten in het aanbod van Total Hair Service om jouw mannelijke klanten te bedienen.

De basis van een goede haarverzorging is de juiste shampoo. Om ervoor te zorgen dat de basis van de haarverzorging van uw mannelijke klanten goed is, bieden wij verschillende soorten shampoos voor heren aan. Schaf de juiste shampoo aan voor jouw mannelijke klanten en je weet zeker dat de basis van hun haarverzorging goed zit.

De shampoos die je in ons aanbod heren verzorgingsproducten vindt, zijn allemaal van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan professionele kappersmerken met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de beste producten, voor het beste resultaat na het verzorgen van het haar.

Total Hair Service: een groot aanbod kappersproducten voor heren

Naast verschillende soorten shampoos voor heren, vind je in ons aanbod kappersproducten voor heren ook andere producten om het haar te verzorgen. Bekijk ons grote assortiment hoogwaardige heren verzorgingsproducten, zoek de producten die jouw klanten nodig hebben en schaf deze items eenvoudig online aan.  

Total Hair: Kappersbenodigdheden voor de kapper

Total Hair is dé webshop voor alle kappersbenodigdheden voor de kapper en barbier. Total Hair verkoopt uitsluitend aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkhedenWe houden regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Dapper Dan en American Crew. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: