Sibel Kappersfiets Rollercoaster XL/L nylon v P003870

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5440
Gebruik Een kappersfiets die voor het optimale comfort zorgt.
Afmeting Breedte: 48 centimeter. Hoogte: 80 centimeter. Zadel: 42 x 14,5 x 34,5 centimeter.

Waarom de Sibel Kappersfiets Rollercoaster?

Het hebben van een goede kappersfiets is onmisbaar voor elke kapsalon. En dan moet de kappersfiets zowel comfortabel zijn als een goede fundering hebben. De Sibel Kappersfiets Rollercoaster heeft ze allebei, dus stop met zoeken naar dé perfecte kappersfiets!

Deze kappersfiets heeft een goede fundering, omdat hij is voorzien van een stervorming sokkel die vijf uiteinden bevat en gemaakt is van nylon. De fiets is geschikt voor een lichaamsgewicht van 150 kilogram. De Sibel Kapperfiets Rollercoaster is gemakkelijk in hoogte te verstellen, door de grote pomp aan de zijkant, van minimaal 55 centimeter naar maximaal 80 centimeter

Daarnaast zijn de wielen van de kappersfiets haarbestendig, dus last hebben van haren tussen de wielen is verleden tijd met deze kappersfiets. Tevens is de zadel van de kappersfiets extra breed, met de afmetingen van 42 centimeter breed34.5 centimeter lang en 14.5 centimeter hoog

Hoe gebruik je de Sibel kappersfiets Rollercoaster?

  1. Plaats de Kappersfiets Rollercoaster op een vlakke en zwakke ondergrond, bij voorkeur op een harde vloer. Zorg ervoor dat de stoel stevig staat voordat je erop gaat zitten.
  2. Ga voorzichtig op de stoel zitten en pas de hoogte indien nodig. De Rollercoaster heeft meestal een hendel of mechanisme waarmee je de hoogte kunt verstellen om een ​​comfortabele zithouding te vinden.
  3. Gebruik je voeten om jezelf voort te bewegen op de stoel. Plaats je voeten op de grond en duw jezelf met je voeten af ​​om te bewegen. De Rollercoaster heeft wieltjes aan de onderkant, waardoor je gemakkelijk kunt rollen.
  4. Maak gebruik van de draaifunctie. De meeste Kappersfiets Rollercoaster- hebben een draaimechanisme, waardoor je gemakkelijk kunt draaien en jezelf kunt verplaatsen zonder van de stoel af te trappen. Dit maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot verschillende werkstations en klanten.
  5. Gebruik de handvatten indien nodig. Sommige modellen van de Kappersfiets Rollercoaster hebben handvatten aan de achterkant of achterkant, wat extra stabiliteit en ondersteuning biedt bij het bewegen en manoeuvreren.
  6. Wees voorzichtig en houd rekening met de omgeving. Omdat de stoel op wielen staat, is het belangrijk om voorzichtig te zijn en rekening te houden met obstakels en andere mensen in de salon. Beweeg langzaam en zorg ervoor dat je altijd de controle over de stoel verliest.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel kappersfiets Rollercoaster?

· Kappersfiets

· Verstelbaar in hoogte (55 tot 80 centimeter)

· Stevige sokkel gemaakt nylon

· Haarwerende wieltjes

· Geschikt voor elk gewicht

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!