L'oreal

166 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

166 producten

producten per pagina

Over L'oréal

L'Oréal Paris is gespecialiseerd in een breed scala aan schoonheidsproducten. Met de kenmerkende uitdrukking "Because you’re worth it" streven ze ernaar elke vrouw te inspireren om haar eigen unieke schoonheid te omhelzen en haar gevoel van zelfvertrouwen te versterken. Dit doen ze door beautyproducten van hoogwaardige kwaliteit voor iedereen toegankelijk te maken. L’Oréal Paris realiseert deze kwaliteit door te investeren in wetenschappelijk onderzoek. Met gebruik van de nieuwste innovaties en bewezen technologieën blijven zij de producten verbeteren. Zo biedt L’Oréal Paris een goede prijs- en kwaliteitsverhouding en kun jij in het assortiment van Total Hair Service de producten vinden die bij jou passen!

Waarom kiezen voor L'oréal?

Meer dan 100 jaar geleden was L’Oréal Professionnel een echte haarkleur start-up. Eugène Schueller, de oprichter van L’Oréal Professionnel, lanceerde de eerste veilige haarkleuring ter wereld. Sindsdien is het merk de expert in haarkleur en blijven ze verbeteren en innoveren om kappers een groot aanbod aan mogelijkheden te bieden en één van de grootste paletten van haarkleuren te ontwikkelen, met daarbij de bijpassende technieken voor een uniek kleurresultaat. 

Wat is een populair product voor de kapper?

L'Oréal Tecni.Art Fix Design 200ml is een spray uit de Tecni.Art Fix lijn. Deze spray zorgt voor fixatie en een glanzende afwerking. De sterk fixerende spray houdt uitstekend zonder zichtbare restjes en zorgt voor een natuurlijke glans. Het UV-filter beschermt het haar tegen de zon en andere invloeden van buitenaf, terwijl je lange of je korte kapsel op zijn plaats wordt gehouden. Ideaal voor de kapper of in de kapsalon!

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is een online kappersgroothandel en levert de kappersbenodigdheden binnen 48 uur! Hierdoor heb je als kapper snel jouw producten in huis. Ideaal wanneer je onverwachts moet inspringen op de wensen van de klant! Kom je liever even langs? Je kunt onze groothandel ook bezoeken in Groningen.

Total Hair is dé kappersgroothandel online, voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en met jou meedenken.