Biosilk

33 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

33 producten

producten per pagina
Pagina

Over Biosilk

Biosilk is een haarverzorgingsmerk van Farouk Systems USA, dat verrijkt is met natuurlijke zijde en proteïne. Natuurlijke zijde en proteïne zorgen voor glanzend haar en geeft een zijdezacht gevoel aan het haar. Biosilk beschermt het haar tegen hitte, kou en vochtigheid.

Total Hair biedt de volgende productlijnen van Biosilk aan:

  • Biosilk Silk Therapy

  • Biosilk Color Therapy

  • Biosilk Hydrating Therapy

  • Biosilk Volumizing Therapy

Waarom kiezen voor Biosilk Silk Therapy?

Biosilk Silk Therapy zorgt voor een complete verzorging voor het haar. Omdat het Biosilk Silk Therapy gemaakt is van pure zijde, kan het tot wel drie keer het eigen gewicht vocht vasthouden. Daarnaast zorgt Biosilk Silk Therapy ervoor dat het haar wordt gekalmeerd en weer helemaal hersteld wordt. Deze productlijn van Biosilk optimaliseert de structuur en de glans van het haar en het zorgt voor prachtig gezond haar.

Waarom kiezen voor Biosilk Color Therapy?

Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Deze productlijn van Biosilk versterkt het haar van binnenuit en zorgt voor een zacht en glad resultaat.

Alle Biosilk Color Therapy producten bevatten de formule VibraRiche®, met A-hydroxy fruitzuren en vitamine A en E met antioxidant- eigenschappen en UV- absorberende ingrediënten, dat zorgt voor een optimale kleurverzorging en een prachtige glans. De combinatie van deze eigenschappen biedt een super kleurbescherming en verbetert de kleur, glans en reflectie van het haar.

De Biosilk Color Therapy bestaat uit de volgende producten:

Speciaal voor blond, grijs of wit haar is er:

Over Biosilk Hydrating Therapy

De producten in de Biosilk Hydrating Therapy lijn bevatten drie sterke ingrediënten. Het eerste ingrediënt is zijde, dat het haar verstevigd. Hierdoor wordt het haar minder door hete styling tools beschadigd. Daarnaast bevat de productlijn maracuja olie, dat rijk is aan vitamine A en C, hierdoor wordt de droge hoofdhuid verzorgd. Dit zorgt voor meer vitaliteit en een gezonde haargroei. De lichte textuur van de olie is snel geabsorbeerd en kalmeert breekbaar en beschadigd haar. Het derde ingrediënt is quinoa, dat vocht toevoegt aan het haar en het haar diep van binnen herstelt.

De productlijn bestaat uit de volgende producten:

Biosilk Volumizing Therapy lijn

Deze productlijn is ontwikkeld om meer volume en body in het haar te geven. De shampoo herstelt beschadigd haar. De conditioner zorgt voor een meer glans van het haar.  Deze producten zijn een perfecte combinatie voor de reiniging en verzorging van het haar. De productlijn van Biosilk heeft ook verschillende stylingsproducten, zoals de Biosilk Volumizing Therapy Hairspray en de Biosilk Volumizing Therapy Styling Foam. De haarspray geeft het haar een mooie glans en zorgt ervoor dat het haar de hele dag in model blijft zitten, de foam is een schuim voor lange medium hold, zodat het haar een mooie glans krijgt.

De Bioslik Volumizing Therapy lijn bestaat uit de volgende producten:

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste producten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.