Sibel Koffer Modular 3 Delig 42 5x22x58 P000721

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1200
Kleur Zilver
Gebruik Een koffer voor het opbergen van gereedschap.
Afmeting Breedte: 43 centimeter. Hoogte: 65 centimeter. Diepte: 22 centimeter.

Wat is de Sibel Koffer Modular 3 Delig 42?

De Sibel koffer Modular 3 Delig 42 5x22x58 is een stijlvolle en functionele koffer voor kappers die ideaal is om al je beschikbare kappersgereedschap veilig en georganiseerd op te bergen en te vervoeren. De koffer heeft een compact formaat van 42,5x22x58 cm en bestaat uit drie afzonderlijke delen, waardoor je gemakkelijk en snel toegang hebt tot al je gedeelde hulpmiddelen.

Wat is de inhoud van de Sibel Koffer modular 3 Delig 42?

De koffer is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen stoten en krassen. De binnenkant van de koffer is samengesteld met zacht schuim om je gereedschap te beschermen en te voorkomen dat het tijdens het transport beschadigd raakt. Het bovenste deel van de koffer heeft een afneembare vak en elastische banden om al je gereedschap veilig op te bergen, terwijl het middelste deel is voorzien van een uittrekbaar lade-systeem voor extra opbergen.

Het onderste deel van de koffer heeft een afneembare lade en biedt voldoende ruimte voor grotere afmetingen zoals halve en krultangen. De koffer heeft ook een handvat aan de bovenkant en wieltjes aan de onderkant, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is, zelfs als hij volledig geladen is.

Met de Sibel kapperskoffer Modular 3 Delig 42 5x22x58 ben je verzekerd van een veilige en georganiseerde opslag van al je kappersgereedschap, zodat je altijd klaar bent om je klanten te bedienen, waar je ook naartoe gaat.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Koffer Modular 3 Delig 42 5x22x58?

- 3 delige koffer

- Op wieltjes

- Croco uitstraling

- Makkelijk in gebruik

- Afmeting: 63x43x22cm

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!