Sibel Scharentas Columbus P000882

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1191
Kleur Zwart
Gebruik Een scharentas voor het opbergen van scharen en klein materiaal.
Afmeting Lengte: 26 centimeter. Breedte: 53 centimeter.

Waarom de Sibel Scharentas Columbus?

Met de Sibel Scharentas Columbus is het gemakkelijk om scharen en andere klein materiaal op te bergen. Door de verschillende vakjes in de scharentas, is het gemakkelijk om materiaal overzichtelijk op te bergen. De scharentas is gemaakt van Polyuretheen, dat een alternatief is voor leder. Dat betekent dat de scharentas gemakkelijk schoon te maken is. 

De breedte van de tas gesloten is 13 centimeter. Wanneer de tas geopend is, is de breedte 53 centimeter. De lengte van de tas is 26 centimeter

Wat heb je aan de Sibel Scharentas Columbus?

Ruimte en compartimenten: De tas biedt voldoende ruimte om al je kappersgereedschap en accessoires op te bergen. Het hoofdcompartiment is ruim genoeg om meerdere scharen van verschillende lengtes op te bergen, en het is voorzien van een verstelbare band om de scharen veilig op hun plaats te houden. Daarnaast zijn er meerdere vakken en elastische lussen om kammen, clips, scheermessen en andere kleine benodigdheden te organiseren en gemakkelijk te kunnen vinden.

Functionaliteit: De Sibel Scharentas Columbus is ontworpen met het oog op functionaliteit en gemak. Aan de buitenkant van de tas waarin zich twee grote zakken met ritssluiting bevinden, waarin je papieren handdoeken, handdoeken of andere grotere items kunt opbergen. De tas heeft ook een verstelbare schouderriem en een stevig handvat, waardoor je de tas gemakkelijk kunt dragen en vervoeren. Ook biedt de scharentas bescherming aan de scharen

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Scharentas Columbus?

-Tas voor het opbergen van scharen en klein materiaal

-Breedte gesloten 13 centimeter

-Breedte open 53 centimeter

-Gemaakt van Polyurethaan (alternatief voor leder)

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!