Balmain HC Mini All Purpose Spa Brush

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain
Cataloguscode BAL1218
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Gebruik Een professionele haarborstel geschikt voor het borstelen van extensions met een grove textuur.

Waarom de Balmain Mini All Purpose Spa Brush?

Dit is een borstel met een mix van nylon balpen en 100% zwijnenhaar. De unieke structuur van de zwijnenhaarborstel draagt de natuurlijke oliën van het haar van de hoofdhuid tot aan het uiteinde van de haarschacht. Door elke streng met een zeer kleine hoeveelheid talg te bekleden, herstelt de borstel droog haar, vermindert kroes en voegt een glans toe, terwijl de stijve nylon balpennen de hoofdhuid masseren, de bloedcirculatie verhogen en het haar ontwarren.

Wat is het voordeel van wildzwijnenharen?

Borstels van wildzwijnenhaar staan ​​erom bekend dat ze gezond en glanzend haar creëren. De wildzwijnenharen creëren natuurlijke eigenschappen die helpen het haar te hydrateren. Dit komt doordat de oliën van de wortels dan tot de punten verspreid worden. De wildzwijnenharen herstellen droog haar en geven het droge haar een glans zonder een stylingsproduct te gebruiken.

Hoe gebruik je de Balmain Mini All Purpose Spa Brush?

Je kunt de Balmain Mini All Purpose Spa Brush gebruiken op natuurlijk haar en op extensions. De Spa Brush is erg geschikt voor extensions het borstelt namelijk gemakkelijk door dikke plukken haar heen. De Spa Brush heeft een gebogen handvat waardoor die fijn in de hand ligt en je goede grip hebt. Door deze borstel zal je haar gezond blijven en een mooie glans over zich heen krijgen.

Wat zijn de kenmerken van de Balmain Mini All Purpose Spa Brush?

  • Bevat zwijnenhaar en nylon borstelpennen

  • Geschikt voor het borstelen van grove extensions

  • Herstelt droog haar

  • Maakt het haar glanzend

  • Verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!