Balmain Prof Colorring HH Professional New Ash Colors

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain Prof
Cataloguscode BAL1247

Wat is de Balmain Prof Colorring HH Professional New Ash Colors?

De Balmain Prof colloring HH Professional New Ash Colors zijn hair extensions die gemaakt zijn van echt haar. De Balmain Prof colloring HH Professional New Ash Colors is te gebruiken voor de as-tinten van de Balmain Hairdress. Het zijn 4 kleuren met astint. De extension van Balmain gaan altijd goed mee met het natuurlijke haar.

Hoe gebruik je de Balmain Prof colloring HH Professional New Ash Colors?

Jij wilt natuurlijk ook dat de Hair extensions zo mooi mogelijk overloopt in het natuurlijke haar. Het is daarom belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Pak een kleurstaaltje en een plukje haar. Vergelijk vervolgens de kleurenstaal met de lengte van het haar. Doe dit met alle kleuren om zo de perfecte kleurenmatch te vinden.  

Wat zijn de kenmerken van de Balmain Prof colloring HH Professional New Ash Colors?

-100% human hair

-4 kleuren met astint

-hoge kwaliteit

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!