L'oreal Tecni Art pli shaper 190ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7015
Haartype Alle haartypen
Gebruikswijze
  1. Rijkelijk op handoek droog haar sprayen
  2. Gebruik föhn of een ander stylingstool.
  3. Til de plukken op en föhn aan de onderkant voor extra volume.
  • Hitte beschermend

  • Geactiveerd door hitte

  • Golven en veerkracht

  • Geeft volume

Waarom de L'oreal Tecni Art pli shaper?

De L'oreal Tecni Art pli shaper is een hitttebeschermende spray die het haar volume geeft en op een simpele manier golvend haar creeërt. De spray wordt door warmte geactiveerd en zorgt voor meer hold in het haar. Bovendien zorgt de spray voor prachtige golven en veerkracht, waardoor je meer volume in je kapsel krijgt. Het product zorgt voor een zachte textuur en een natuurlijk gevoel.

Wat is het resultaat van de L'oreal Tecni Art pli shaper?

Dit product zorgt ervoor dat het haar natuurlijke golven krijgt en vanaf de wortels wordt gelift. Bovendien heeft het product een fixerende werking.

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste kappersproducten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.