L'oreal Tecni Art volume lift 250ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7017
Haartype Alle haartypen
Gebruikswijze
  1. Fohnen of stylen met de vingers.
  2. Houdt rechtop en spray op wortelgebieden.
  3. Goed schudden voor gebruik.
  4. Gebruik op vochtig of droog haar.
  • Geschikt voor alle haartypes

  • Root lift en volume

  • Geeft het haar volume en glans

  • Geeft futloos haar meer boost

Waarom de L'oréal Tecni Art?

L'oreal Tecni Art volume lift zorgt voor een lifteffect en natuurlijke controle. Voor de nieuwste haarstijlen met veel volume. Het haar en de punten blijven soepel en licht. Op gewassen en handdoekdroog haar is het volume maximaal. Schud de bus goed, houd hem rechtop en spuit het schuim op een paar centimeter afstand vlak boven de haaraanzet van iedere zone, om het haar volume te geven. Föhn het haar of breng het met je vingers in model.

Wat is het resultaat van de L'oréal Tecni volume lift?

Deze Spray Mousse van Tecni Art geeft een extra sterke, volumineuze maar flexibele lift. Het product is eenvoudig aan te brengen en plakt niet.

Total Hair: Dé winkel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste kappersproducten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.