L'oreal Tecni Art Extreme Splash 150ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR6635
Haartype Alle haartypen
Gebruik De gebruiken als stylingsproduct.
Gebruikswijze
  1. Verwijder alle klitten en borstel het haar goed door.
  2. Bevochtig het haar bovenop het hoofd.
  3. Breng hierna het product aan op het haar.
  4. Doe dit laagje voor laagje tot je het gewenste effect heb bereikt.
  • Sterke hold

  • Geschikt voor alle haartypes

  • Innovatieve gel

  • Wet look

Waarom de L'oreal Tecni Art Extreme Splash?

De Extreme Splash van L'oreal geeft een sterke hold en is bovendien een elastische modelleer gel. Een oogverblindende glans zal het gevolg zijn van het gebruik van het product. Het lijkt net alsof je onder de douche vandaan komt! Het product heeft een heel gaaf wetlook effect. Tenslotte blijft er weinig residu achter in het haar.

Wat is het resultaat van de L'oreal Tecni Art Extreme Splash?

Met dit product kun je heel snel de gaafste wetlook kapsels creeën: van de net uit het zwembad look, tot de glad naar achter look, kortom dit is een geweldige gel!

Total Hair: Groothandel voor kappers

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé groothandel voor kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

We hebben een breed assortiment en letten op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij hanteren een snelle levering, zodat je altijd bent voorzien van jouw favoriete kappersproducten. Ook houden we regelmatig interessante cursussen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.