Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE

Specificaties
Meer informatie
Merk Babyliss
Cataloguscode BAB4097
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Snoerlengte 2,7 meter
Diameter 15mm
Temperatuur 180 graden
Opwarmtijd 60 seconden
Gebruik Een krulborstel voor het creëren van volume.

Waarom de Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE?

Dé onmisbare tool voor elke professionele kapper, die van een perfect gestylde coupe houdt. Het merk Babyliss biedt de uitkomst voor prachtige krullen! De Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE is een perfecte borstel om krullen of perfect gestyled haar te creëren. De krulborstel verwarmt binnen 1 minuut naar 180 graden

Wanneer gebruik je de Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE?

Je gebruikt de Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE wanneer je je haar perfect wilt krullen of als je het haar mooi en strak wilt stylen. De krulborstel is te gebruiken voor iedereen met halflang of lang haar. Het is een combinatie van een krultang en een föhnborstel. Je kunt deze krulborstel goed gebruiken als je een krulborstel wilt die snel verwarmd is.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

De borstel heeft een elektronische temperatuurcontrole en is binnen 1 minuut verwarmd tot 180 graden. De krulborstel heeft een keramisch verwarmingselement met een vermogen van 20 Watt. De diameter van de krullen is 13 mm. Deze tool is geschikt voor klanten met halflang of lang haar. Makkelijk en eenvoudig in gebruik, mede door het meedraaiende snoer van 2,7 meter.

Wat zijn de voordelen van de Babyliss Krulborstel Ceramic 15mm BAB288TTE?

  • Geschikt voor alle haartypen
  • Tourmaline coating
  • Makkelijk te gebruiken
  • Dubbele voltage: 100 - 240 V
  • Meedraaiend snoer
  • Beweegbare borstelpennen

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!