Babyliss Fohn Rapido Zwart BAB7000IE

Specificaties
Meer informatie
Merk Babyliss
Cataloguscode BAB4143
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Snoerlengte 2,7 meter
Gebruik Een super krachtige föhn voor het drogen van het haar.
Inclusief Drie mondstukken en silencer.
Gebruikswijze
  1. Voordat je aan de slag gaat met het gebruik van hete stylingtools is aan te raden om het haar te beschermen door middel van een hitte beschermend product.
  2. Droog het haar tot het goed droog is.

Wat is de Babyliss Föhn Rapido Zwart ?

De Babyliss Föhn Rapido Zwart is één van de beste professionele high-performance föhns ter wereld. Deze föhn heeft een innovatievedigitale ionen motor met een kracht van wel 2200 Watt. Deze innovatieve motor is  ontworpen door Ferrari en heeft een levensduur die vijf keer langer mee gaat dan de gemiddelde levensduur van een föhn. Hierdoor schaf je een duurzaam product aan. 

Waarom de Babyliss Föhn Rapido Zwart?

Het haar wordt minder statisch en krijgt een prachtige glans. Het haar wordt gemiddeld 35% sneller droog. De föhn heeft onder andere drie verschillende blaasmonden en een silencer. De silencer zorgt er voor dat het geluid van de föhn gedempt wordt. Een krachtige, stille föhn met een duurzame kwaliteit!

Hoe gebruik je de Babyliss Föhn Rapido Zwart?

Je gebruikt de Babyliss Föhn Rapido Zwart om het haar te droog te föhnen en het haar in model te brengen. Je kunt de föhn gebruiken op 12 verschillende snelheden en temperaturen. De föhn heeft 3 verschillende blaasmonden namelijk een ultra dunne blaasmond ,een smalle blaasmond waarmee je het beste het haar kan stylen en een grote blaasmond waarmee je het snelste föhnt. Bij de föhn zit ook een diffuser om het haar krullend te maken. Tijdens het gebruik van de föhn kun je een silencer op de föhn zetten wat de föhn minder luidruchtig maakt.  

Wat zijn de voordelen van de Babyliss Föhn Rapido Zwart?

  • Ruim 35% sneller drogen

  • Ion technologie

  • 2200 Watt

  • Krachtige motor

  • 5 keer langere levensduur

  • Glanzend en minder statisch haar

  • Maakt bijna geen geluid

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!