Babyliss Miracurl MKII BAB2666E

Specificaties
Meer informatie
Merk Babyliss
Cataloguscode BAB4141
Kleur Zwart
Snoerlengte 2,7 meter
Gebruik Een automatische krultang voor het maken van verschillende soorten krullen.
Gebruikswijze

Je kunt 3 verschillende soorten krullen maken. Je kunt gaan voor kleine, normale of losse krullen.

  1. Borstel het haar door en gebruik een hitte beschermend product.
  2. Leg het haar in de opening van de tool.
  3. Wil je kleine krullen? Dan kun je de tool gewoon dichtknijpen. Wil je normale of losse krullen? Druk dan op de knop ‘normale krul’ of  ‘grootste krul’. 
  4. Knijp de tang dicht en wacht 30 seconden.
  5. Laat de tang los en geniet van je bos mooie krullen!
  6. Maak het kapsel af met een haarlak

Waarom de Babyliss Miracurl MKII BAB2666E?

Babyliss Miracurl MKII BAB2666E creëert de perfecte krul met één simpele druk op de knop. Door de vernieuwde keramiek in de krulkamer, is er sprake van een constante gereguleerde temperatuur en krijg je altijd perfecte krullen. Met deze tool kun je verschillende variaties van krullen en golven maken door het gebruik in één tool. Handig en efficiënt!

Waarvoor gebruik je de Babyliss Miracurl MKII BAB2666E?

De Babyliss Miracurl MKII BAB2666E is een krultang die het haar de perfecte krul kan geven. Met deze krultang heb je binnen enkele secondes de perfecte krul in het haar. De krultang kan je gebruiken voor 3 soorten golven en het heeft een verwarmingssysteem met 2 kamers voor gelijkmatige verwarming vanuit de wortels tot de uiteinden van het haar. De Babyliss Miracurl MKII BAB2666E kan er dus voor zorgen dat het haar in een hele korte tijd mooi gekruld kan worden.

Hoe gebruik je de Babyliss Miracurl MKII BAB2666E?

Je gebruikt de Babyliss Miracurl MKII BAB2666E als een krultang om je haren een mooie krul te geven. De Babyliss Miracurl MKII BAB2666E heeft drie verschillende tempraturen (190°C-210°C-230°C). Voor gebruik kies je dus een van deze drie tempraturen. Je kan de krultang ook instellen op drie verschillende tijdsduren (8sec - 10sec - 12sec). Voor gebruik moet je ook een richting aangeven waarin je wilt gaan krullen dit zijn drie richtingen namelijk (R-L-Auto).

Wat zijn de kenmerken van de Babyliss Miracurl MKII BAB2666E?

  • Voor strakke, gedefineerde en losse krullen
  • Verbeterde automatische curl-technologie
  • Drie instelbare temperaturen
  • Schakelt automatisch uit

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!