L'oreal SE Curl Expression Drying accelerator 150ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7075
Gebruikswijze

Verstuiven op krullend en kroezend haar als laatste afwerking vóór je het aan de lucht laat drogen of droogt met een diffusor.

Waarom de L'oreal SE Curl Expression Drying accelerator 150ml?

Föhn je krullen als een professional met de nieuwe Drying accelerator zonder uitspoelen, verrijkt met verzorgende stoffen om je krullen 37% sneller te drogen met een unieke microverstuivende spray voor uiterst kleine druppels.

Ontwikkeld in samenwerking met 4 krulexperts.

[FÖHN JE KRULLEN ALS EEN PROFESSIONAL]: Curl Expression Drying accelerator zonder uitspoelen is ontwikkeld om krullen en kroeshaar te föhnen als een professional. Het versnelt het droogproces met 37%*, terwijl het verzorgt, doet glanzen en 48 uur beschermt tegen pluizig haar. Het beschermt tegen hitte tot 230°C*.

[STERKE CONCENTRATIE VAN INGREDIËNTEN]: Deze formule is verrijkt met verzorgende stoffen voor intens gehydrateerd en verstevigd krullend en kroezend haar.

[UNIEKE ERVARING]: Een formule zonder alcohol** met een unieke ringvormige microverstuiver voor een gelijkmatige verdeling van uiterst kleine druppels op krullend en kroezend haar.

[VERSLAVEND PARFUM]: Een onvergetelijke florale samenstelling van sterjasmijn, orchidee & fresia als hoofdnoot, omhuld in een verfrissende bries als in de salon met een overdosis kostbaar cederhout.

[ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET KRULEXPERTS]: Met 4 internationale krul- en kroeshaarexperts: Titus Magida uit Zuid-Afrika (@call.me.titus), Vivi Siqueira uit Brazilië (@vivi_siqueira), Derick Monroe uit de Verenigde Staten (@derickmonroe) en Elodie Euston uit Frankrijk (@elodieeuston).

[HOE GEBRUIKEN]: Aan het einde van je routine verstuiven op het krullend en kroezend haar als laatste afwerking vóór je het aan de lucht laat drogen of droogt met een diffusor.

[PROFESSIONELE TIPS]: Fixeer de look door de Drying accelerator te verstuiven op 20 cm van het haar.

*Instrumentele test. **Zonder ethylalcohol.

 

Hoe gebruik je de L'oreal SE Curl Expression Drying accelerator 150ml?

Verstuiven op krullend en kroezend haar als laatste afwerking vóór je het aan de lucht laat drogen of droogt met een diffusor.